ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.4.10

Τα Ψέματα Αστυνομίας-Παπαγάλων για τον Αφγανό Η φωτογραφία ντοκουμέντο τους διαψεύδει

«Να συλληφθούν οι δολοφόνοι», ζήτησε και πάλι σήμερα ο «πατέρας» του 15χρονου
Αφγανού. Ο κ. Βούγιας εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση της πολιτείας στην οικογένεια Νατζαφί.Η Εκκλησία του Λιάπη θα μεριμνήσει για τη στέγαση σε κατοικία στην Πεντέλη, τη διατροφή και το ρουχισμό της αφγανικής οικογένειας, ώστε να τους «κλείσουν το στόμα».

Λοιπόν τους «δολοφόνους» τους γνωρίζουν οι εργοδότες του «Πατέρα».Αυτοί που έδωσαν την βόμβα με το ελαττωματικό ρολόι στο παιδί.
Όλο το «σενάριο» διαψεύδεται από τη φωτογραφία-ντοκουμέντο, από τη σκηνή του εργατικού ατυχήματος.

Είπαν: Η 10χρονη κόρη της που έχει τραυματιστεί, βρήκε δίπλα σε κάδο απορριμμάτων ένα ταξιδιωτικό σάκο και άνοιξε να δει τι περιείχε.

Ψέμα. Δεν υπάρχει ούτε ταξιδιωτικός σάκος και ούτε κάδος απορριμμάτων (FOTO 2).

Είπαν: Ο γιος πλησίασε είδε ένα ρολόι, το οποίο όπως είπε, ήταν χαλασμένο γι' αυτό θεώρησε ότι ήταν άχρηστο και πήρε τον σάκο να τον πετάξει. Τότε σημειώθηκε η έκρηξη.
Ψέμα. Η βόμβα βρισκόταν κρυμμένη μέσα στο μπουφάν του. Για αυτό όταν εξερράγη τον ξεκοίλιασε . Το παιδί εκτινάχθηκε στα σκαλιά από την έκρηξη .Το σώμα του απορρόφησε την έκρηξη και δεν έπαθαν τίποτα τα δενδρύλλια.

Η φωτογραφία μιλάει μόνη της. Και τη δημοσιεύουμε για να σταματήσουν τα ψέματα. Το τραύμα, είναι στη κοιλιακή χώρα και όχι στα πλευρά και δεν υπάρχει κάδος.



ΥΓ.Πρός συνεργάτες κ. Προ-πο.Έχουμε σειρά λεπτομερών φωτογραφειών.Μαζευτείτε.Τέρμα τα δίφραγγα ,πως το λένε!

Δελτίο των 11

Δεν υπάρχουν σχόλια: