ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.4.10

Η Γκάφα της δεκαετίας από το ΥΠΟΙΚ.

Τα καμάρια μας στο οικονομικό επιτελείο διαρρέουν ότι θα δανειστούν τον Μάιο όσο και εάν αυτό κοστίσει. Ουσιαστικά Επιμένει η κυβέρνηση σταθερά ότι θα διοργανώσει ένα θρυλικό πάρτι που θα μείνει στην Ιστορία

Μια δήλωση που σημαίνει ότι το πάρτι ξεκίνησε και οι κερδοσκόποι καλούνται να φτιάξουν τις τιμές ότι προλάβουν μέχρι τον Μάιο.

Η Γκάφα της δεκαετίας.

Στο ενδιάμεσο το ΔΝΤ όπως διαμηνύει ο Μιχάλης Ιγνατίου από την Αμερική προτρέπει την Ελλάδα να προσέλθει τώρα γιατί αύριο τα πράγματα θα είναι χειρότερα.

=======

Γιάννης Παπαϊωάννου

Δεν υπάρχουν σχόλια: