ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.4.10

Η ΟΝΝΕΔ των άριστων αρεστών μεταλλάσσεται σε ΟΝΝΕΔ των «βαρόνων» και των «βαριδιών»

Τις τελευταίες μέρες παρακολουθώντας από τον υπολογιστή μου τα δρώμενα της ΟΝΝΕΔ , μου έρχονται παλιές ωραίες μνήμες από τα δικά μου χρόνια. Παρόλα αυτά έχω πολλά ερωτηματικά. Όταν στις αρχές του 2010, ο πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς αποφάσισε εκλογές από τη βάση για τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ, είχε συγκεκριμένη στόχευση. Ο νέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ να μην έχει εξαρτήσεις, να μην πατρονάρεται πολιτικά, να μην χρωστάει σε κανέναν. Να έχει το ηθικό πλεονέκτημα.

Τέσσερις μήνες μετά οι υποψήφιοι οφείλουν να μας απαντήσουν στα εξής:


Ερώτημα 1ο : Χορός πολλών χιλιάδων ευρώ έχει στηθεί στον δρόμο της διαδοχής. Μεταφορές με αεροπλάνα και διαμονή σε ξενοδοχεία Α κατηγορίας όλων των υποψηφίων και των επιτελείων τους, σε όλη την επικράτεια. Μετακινήσεις οπαδών με αεροπλάνα, βαπόρια και λεωφορεία, απ όλους τους υποψηφίους. Προεκλογικές φιέστες σε πολυτελείς αίθουσες ξενοδοχείων και events που θυμίζουν προεκλογική εκστρατεία του Ομπάμα. Ενοίκιο γραφείων πολλών τετραγωνικών στο κέντρο της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Τηλεφωνικά κέντρα, σελίδες στο Internet, γραφεία τύπου, πληρωμένα δημοσιεύματα σε εφημερίδες και περιοδικά, εμφανίσεις στην τηλεόραση σε κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας με υψηλό αντίτιμο, αφίσες, φυλλάδια, συνεργεία διάχυσης προεκλογικού υλικού, εταιρείας επικοινωνίας κ.λ.π. Και αν στον χορό αυτό μπροστάρηδες είναι οι τρεις (3) υποψήφιοι, ποιοί είναι αυτοί που τους κρατάνε το χέρι; Ποιοί είναι αυτοί που συμπληρώνουν το χορευτικό;

Πόσο σίγουροι είμαστε για την ανιδιοτέλεια τους;

Το κάνουν γιατί εκπληρώνουν κάποιο τάμα;

Είναι φίλοι τις μουσικής και τους αρέσουν τα τραγούδια της ΟΝΝΕΔ;

Θεωρούν ότι οι υποψήφιοι είναι άποροι και κάνουν φιλανθρωπία;

Πόσο ηθικό είναι από τους υποψηφίους να δέχονται όλες αυτές τις «χορηγίες», και πόσο έτοιμοι είναι να δικαιολογήσουν αυτά τα τεράστια ποσά και μάλιστα σε μια εποχή οικονομικής κρίσης; Η δικαιολογία «πάνε για καλό σκοπό» είναι αρκετή ή απλά αιρετική;

Τα χρήματα δίνονται με την μορφή ομολόγων ή γραμματίων; Τι τόκο και τι αποδόσεις έχουν για τους εύρωστους δανειστές και τι δεσμεύσεις για τους δανειολήπτες;

Γίνεται αντιληπτό ότι τον πολιτικό λόγο, την άποψη, την συνεισφορά, τον εθελοντισμό, την ανιδιοτελή συμμετοχή στα κοινά, τον αυθορμητισμό, η νέα διαδικασία εκλογής πρόεδρου τον αντικατέστησε με πακτωλό χρημάτων. Μαθαίνουμε πως η ταρίφα για να βγείς πρόεδρος είναι περίπου 100.000¤.

Πού προσδοκούν οι οικονομικοί πραίτορες που διαθέτουν όλα αυτά τα ποσά;

Ένα είναι σίγουρο. Θέλουν να χειραγωγούν τους νέους και να διαμορφώνουν πολιτικές, ενώ συγχρόνως να άγουν και να φέρουν τον νέο πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ εξυπηρετώντας τις πολιτικές και οικονομικές τους φιλοδοξίες.


Ερώτημα 2ο : Το νέο σύστημα εκλογής πρόεδρου ανοίγει τους ασκούς του Αιόλου. Γιατί δεν θα κλιθούν να ψηφίσουν μόνο οι νέοι άνθρωποι που θέλουν να προσφέρουν στην τοπική τους κοινωνία ανιδιοτελώς, αλλά και οι μηχανισμοί.

Δεν είναι μηχανισμός όταν πρώην υπουργοί της Ν.Δ. έχουν αναγάγει την μάχη για την εκλογή πρόεδρου, σε προσωπικό τους αγώνα; Μήπως προσπαθούν να καλύψουν την πολιτική τους ανεπάρκεια πίσω από την εκλογή του «δικού τους ανθρώπου» για να ελέγχουν το σύστημα, εξασφαλίζοντας την βουλευτική τους έδρα;

Με ποιό ιδεολογικό, πολιτικό, αξιοκρατικό κριτήριο θα έχουν άποψη πρόεδροι δεκαπενταμελών σχολίων όταν μεταφέρουν τους φίλους τους με αντάλλαγμα τα 3¤ το κεφάλι; Μαθαίνουμε βεβαία ότι από όλους τους υποψηφίους γίνονται και προσφορές. Για 500 άτομα 2000¤. Είναι πολλά τα λεφτά «Αντώνη» για τον εκμαυλισμό της συνείδησης νέων ανθρώπων.

Ποιά είναι η κοινωνική και ιδεολογική προσέγγιση όλων των υποψηφίων σε συνδέσμους φιλάθλων του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ του ΠΑΟΚ του ΗΡΑΚΛΗ και συνδέσμους διαφόρων τοπικών ομάδων; Μήπως «Αντώνη» μετά από την ανοικτή διαδικασία και την εκλογή πρόεδρου, να σταματήσεις να νοικιάζεις τα γραφεία της ΟΝΝΕΔ στην Αθηνάς και να νοικιάσεις για την μεγάλη αυτή νεολαία το στάδιο Καραϊσκάκης;

Η ΟΝΝΕΔ δεν χρειάζεται την έπαρση των μηχανισμών αλλά την επένδυση στην σκέψη.


Και επειδή οι υποψήφιοι πρόεδροι δεν πρόκειται να μας απαντήσουν ποτέ σΆ όλα τα παραπάνω, οφείλει να μας απαντήσει ο πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς.


Συμφωνεί ο πρόεδρος της Ν.Δ. με το νέο σύστημα εκλογής προέδρου, που καθιστά την ΟΝΝΕΔ επιχείρηση με πραίτορες και πληβείους;

Αυτό είναι το Νέο, το Καινούργιο, το αξιοκρατικό, το αυθεντικό που επικαλείται η Ν.Δ για την νεολαία της;

Η ΟΝΝΕΔ των άριστων και αρεστών μεταλλάσσεται σε ΟΝΝΕΔ των «βαρόνων» και των «βαριδιών».

onneditis

Δεν υπάρχουν σχόλια: