ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

21.4.10

Την ιστορία τη γράφουν οι νικητές!

aΠαρά το ότι η Τουρκία εδώ και έναν αιώνα αρνείται πεισματικά θα αναγνωρίσει τη γενοκτονία των Αρμενίων από τους Νεότουρκους, τους οποίους ως γνωστός ώθησε στην κατάρρευση ο Κεμάλ Ατατούρκ, ωστόσο υπάρχουν ακόμα στο εσωτερικό της χώρας οργανώσεις που αγωνίζονται να διατηρήσουν άσβεστη τη μνήμη της φρίκης. Στην είδηση που ακολουθεί, προσέξτε πώς “ξεπερνιέται” η συζήτηση περί γενοκτονίας και πηγαίνει “αλλού”.

Η «Πρωτοβουλία Παρεμπόδισης του Εθνικισμού και των Φυλετικών Διακρίσεων», μια οργάνωση στην οποία συμμετέχουν γνωστοί καλλιτέχνες και διανοούμενοι, θα πραγματοποιήσει εκδήλωση στην πλατεία Τακσίμ για «τη μνήμη των όσων συνέβησαν το 1915», μια έμμεση αναφορά στα γεγονότα που σε όλο τον κόσμο είναι γνωστά ως «γενοκτονία των Αρμενίων». «Ημέρα Μνήμης της Μεγάλης Καταστροφής», χαρακτήρισε την εκδήλωση ο καθηγητής Αχμέτ Ινσέλ. «Πρέπει να μοιραστούμε τον πόνο των Αρμενίων που έμειναν πίσω. Πρόκειται για μια εκδήλωση μνήμης, συμβολική, και η πιο σωστή μέρα για την εκδήλωση αυτή είναι η 24η Απριλίου», είπε μιλώντας στην τηλεόραση του NTV. Στην εκδήλωση αναμένεται να λάβουν μέρος περισσότεροι από 60 καλλιτέχνες, επιστήμονες και συγγραφείς. Ο ίδιος είπε ότι «Σκοπός της εκδήλωσης είναι -χωρίς να καθηλώνεται στη συζήτηση για το αν διαπράχθηκε ή όχι γενοκτονία- να καταγραφούν τα γεγονότα που βιώθηκαν ως ένα μεγάλο έγκλημα για την ανθρωπότητα». «Το θέμα αυτό αποτελεί ταμπού στην Τουρκία», είπε ακόμα και διευκρίνισε πως «εγώ θεωρώ ότι πρόκειται για ένα τελείως προσωπικό θέμα συνείδησης. Κανένας δεν θα πρέπει να πιεστεί για να συμμετάσχει σε αυτή την ημέρα μνήμης».-

Τα Πραγματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: