ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.9.10

ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ..."Στροφή 180 μοιρών, βγαίνει μπροστά ο Χρυσοχοΐδης"....

"Η ανάπτυξη αιχμή του δόρατος, στη ΔΕΘ η παρουσίαση της νέας στρατηγικής


Τρίτη, 07 Σεπτεμβρίου 10 , 09:43

Επιχείρηση αντιστροφής του αρνητικού κλίματος στην οικονομία ξεκινά από σήμερα η κυβέρνηση μετατοπίζοντας το κέντρο βάρους από τα εισπρακτικά μέτρα και τον Γ. Παπακνσταντίνου στην ανάπτυξη και τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Για αύξηση της αποδοτικότητας οι κκ Ραγκούσης και Παπακωνσταντίνου αναλαμβάνουν ενεργό ρόλο στην προώθηση του κυβερνηικού έργου ενώο πρωθυπουργός μέσω του Χάρη Παμπύκη θα χειρίζεται τις υποθέσεις των μεγάλων ξένων επενδύσεων.
Με αυτό τον τρόπο αποψιλώνεται το Invest in Greece, που διοικητικά υπάγεται στο υπουργείο Οικονομίας και επικεφαλής είναι ο Χρήστος Αλεξάκης. Η υπηρεσία θα έχει τώρα ως μόνο αντικείμενο τις δημόσιες σχέσεις και την προώθηση μικρομεσαίων επενδύσεων χωρίς όμως μεγάλες προσβάσεις για την αποφυγή της γραφειοκρατίας
Επικοινωνιακά θα δοθεί βάρος στις προοπτικές και στις επόμενες κινήσεις ενώ αναμένεται ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ να παρουσιάσει τους πυλώνες της αναπτυξιακής πολιτικής τους οποίους θα εξειδικεύσεις μέσα στον Οκτώβριο ο Μιχ. Χρυσοχοΐδης.
Με τη μετακίνηση του Ανδ. Λοβέρδου επιχειρείται να κλείσουν τα εργασιακά τα οποία θα αναλάβει η Λούκα Κατσέλη με εντολή να κρατήσει τους γνωστούς χαμηλούς τόνους.
Χ.Φ"
ΠΗΓΗ
==============================
ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ: "αιχμή του δόρατος" για την ΑΝΑΠΤΥΞΗ..... ο STAR της κυβέρνησης κ. ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ,
Και γιατί να μην είναι άλλωστε???????????? Μόνο με ΚΩΛΟΦΑΡΔΙΑ μπορούμε να καβατζάρουμε τον σκόπελο της ΥΦΕΣΗΣ.... ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΙΓΟΥΡΗΣ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ.

ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΩΛΟΦΑΡΔΙΑ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ....ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΤΖΑΚΙΑ ΤΟΥ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: