ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.9.10

Η ελληνική κοινωνία ξύνει τα νύχια της για καυγά.


Υπάρχει μια διάχυτη επιθετικότητα για το πολιτικό σύστημα η όποια δεν αφορά πια μονό τα γνωστά σκάνδαλα της ΝΔ του Καραμανλή, αλλά πιάνει πλέον και την παρούσα κυβέρνηση.

Το πέρας του καλοκαιριού μας έδωσε μια ποιοτική διαφορά. Αποποιούμενος τον τίτλο του τοποτηρητή ο Παπανδρέου σταμάτησε να μίλα για τα μέτρα που επιβάλει η τρόικα για την σωτηρία μας. Επέλεξε να παρουσιάσει τα μέτρα ως πολιτική του επιλογή του. Έτσι έγιναν σαφή δυο πράγματα: Πρώτον ότι είπε καραμπινάτα ψέματα προεκλογικά και δεύτερον ότι η επιλογή του αυτή στοχεύει εναντίων όλων μας καθώς στοχεύει το συνολικό βιοτικό επίπεδο.

Αυτή την αλλαγή επικοινωνιακής πολιτικής -ως επιστέγασμα ανέμελων εξοργιστικών δίμηνων διακοπών σε διάφορους προορισμούς- και η προσπάθεια να εμφανιστεί το μνημόνιο ως επιτυχία του, ερέθισε την κοινή γνώμη. Κοινή γνώμη που πλέον υπερ αντιδρά εντελώς αρνητικά ακόμη και στα επουσιώδη όπως η μετάβαση όλων των υπουργών στην Θεσσαλονίκη.

Ακόμη παραπέρα είχε υπολογιστεί ότι τον Σεπτέμβριο θα υπάρχουν απτά αποτελέσματα για το που πάει το πράγμα με την εγχώρια αγορά, και το αποτέλεσμα είναι ότι προγραμματίζονται νέα μέτρα για να καλύψουν την αποτυχία του οικονομικού επιτελείου.

Έτσι οτι και να κάνει η Κυβέρνηση – εδώ και λίγο καιρό- περνά στο κόσμο αρνητικά επιθετικά θα έλεγε κανείς. Η ελληνική κοινωνία θαρείς ότι ξύνει τα νύχια της για καυγά …

κάτι που μοιάζει περίπου φυσιολογική αντίδραση και θέτει έναν ορίζοντα εξελίξεων
Γιάννης Παπαϊωάννου

Δεν υπάρχουν σχόλια: