ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.9.10

Λαός παπουτσωμένος … ποτέ νικημένος!Σχολιάζει το «Βαθύ ΠΑΣΟΚ»



Θυμάμαι παλαιότερες χρονιές που όποιος Πρωθυπουργός «ανέβαινε» Θεσσαλονίκη, αυτός και το υπουργικό συμβούλιο ευχαριστιόταν και λίγο την ξεγνοιασιά και την ανεμελιά της Νύφης του Βορρά! Ένα σαββατοκύριακο με βόλτες στο κέντρο, ουζάκια, χαλλλλαρές συζητήσεις, μαζώξεις με κομματικά στελέχη της πόλης. Όλα αυτά κόπηκαν, ελέω οικονομικής κρίσης, η οποία σίγουρα δεν έχει επηρεάσει στο παραμικρό τους εκπροσώπους μας στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Έχει επηρεάσει όμως τον Ελληνικό Λαό που άρχισε να πετάει παπούτσια!!! Ακόμα κάποιοι δίπλα στον Παπανδρέου, δεν έχουν καταλάβει ότι τα μεσαία κοινωνικά στρώματα άρχισαν να γίνονται φτωχότερα;;; Κάποιοι δίπλα στον Παπανδρέου, δεν έχουν καταλάβει ότι πρέπει να δούμε και να σκύψουμε πάνω στα προβλήματα του απλού πολίτη, που δεν μπορεί να πληρώσει το ενοίκια, τα ψώνια του σπιτιού, τους λογαριασμούς, το πετρέλαιο;;;
piazza

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συμπληρώνοντας 11 μήνες στον πρωθυπουργικό θώκο
ο υιός της Μαργκαρετ, διαλέγει την 9η επέτειο της καταρρεύσεως των διδύμων πύργων, για να εγκαινιάσει, στις 11/9, την Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, και να προαναγγείλει το μέλλον της ελληνικής οικονομίας. Τυχαίο; Δε νομίζω!

Ανώνυμος είπε...

τα παπούτσια είναι μόνο η αρχή,όταν δεν θα υπάρχουν λεφτά ακόμα και για τα πιο στοιχειώδη όπως θέρμανση και φαγητό θα αγριέψουν πολύ τα πράγματα, γιατί όπως είναι γνωστόν μια χούντα πέφτει μόνο με επεισόδια