ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.9.10

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ που συγκλονίζει τις ΗΠΑ! Πράκτορες της Cia όλη η οικογένεια του Barack Obama! (La biographie cachée des Obama: une famille au service de la

CIA)

De 1983 à 1984, Barack Obama exerça en tant qu’analyste financier au sein de la Business International Corporation, connue comme société écran de la CIA

Και πολλοί απορούσαν που βρέθηκε το «δημοκρατικό αστέρι»… Μα φυσικά στο pay role της Cia!
Ο αμερικανός δημοσιογράφος Wayne Madsen, μετά από εξονυχιστική έρευνα στα επίσημα και αποχαρακτηρισμένα αρχεία της γνωστής CIA, ανατρέπει το προφίλ του «δημοκράτη μαύρου προέδρου των ΗΠΑ»!
Οι γονείς του, η γιαγιά του και ο πατριός του ήταν στρατολογημένοι χαφιέδες της Cia και έλαβαν μέρος στις «επιχειρήσεις» της βρομερής αμερικανικής υπηρεσίας στην Κένυα!
Επίσης σε «επιχειρήσεις» αντιμετώπισης της «Κινεζικής και Σοβιετικής κομμουνιστικής επιρροής στα αμερικάνικα Πανεπιστήμια και το χαφιεδισμό εναντίον Αφρικανών ηγετών του Κινήματος των Αδεσμεύτων»!
Η οργάνωση Business International Corporation, που χρησιμοποιείται ως «κάλυψη» της Cia, χρησιμοποίησε τον χαφιέ (ούτε καν υπάλληλο, αλλά χυδαίο πληροφοριοδότη) τον Obama, από το 1983!
Να που τα αποχαρακτηρισμένα απόρρητα έγγραφα της Cia, μας εξηγούν πως...
βρέθηκε πρόεδρος των ΗΠΑ ένας χαφιές!
Τώρα, οι ευρωπαίοι (και στην Ελλάδα), ένθερμοι οπαδοί και θαυμαστές του «προέδρου-χαφιέ», ίσως προβληματιστούν;
Αναλυτικά και περισσότερα: La biographie cachée des Obama: une famille au service de la CIA
sibilla

Δεν υπάρχουν σχόλια: