ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.9.10

Λιμενικό Σώμα: Μια πολύφερνη νύφη (??)


Τελικά .... "πολύφερνη νύφη" φαντάζει πλέον το Λιμενικό Σώμα. Και σκέφτονται πολλοί ότι κάποιοι του φέρονταν ως αποδιοπομπαίο τράγο, αποπαίδι, τελευταίο, στην σειρά & όλο του έταζαν, εξοπλισμούς, οργάνωση, αξιοκρατία, δίκαιη μεταχείριση, κλπ.κλπ

Τώρα, δύο τουλάχιστον Υπουργοί ερίζουν για την κηδεμονία του, καθώς είναι βέβαιοι για την αξία, την πληρότητα, αρτιότητα & ποιότητα του έμψυχου δυναμικού του. (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα!). Άλλοι καθώς δούλεψαν & συνεργάστηκαν μαζί του, άλλοι ως εκπρόσωποι του κόμματος τους επί των ναυτιλιακών ζητημάτων.

Εκείνο που απομένει είναι να του δώσουν έγκαιρα, την θέση, τα απαραίτητα εφόδια & τις αρμοδιότητες που οφείλουν, δείχνοντας την εμπιστοσύνη & τις εποικοδομητικές διαθέσεις τους. Άλλωστε ο ίδιος πρωθυπουργός είχε ζητήσει να σταματήσουν τα πειράματα με την ναυτιλία.

Το Λιμενικό Σώμα, με το στελεχιακό δυναμικό που διαθέτει σήμερα είναι ικανό να διαμορφώσει, ένα νέο, ευέλικτο, λειτουργικό, αποτελεσματικό & ασυναγώνιστο Φορέα - Οργανισμό, επ' ωφελεία του κοινωνικού συνόλου, της ελληνικής ναυτιλίας, της εθνικής ασφάλειας & γιατί όχι του κύρους, του γοήτρου και της υστεροφημίας της εκάστοτε πολιτικής ηγεσίας του. Μην λησμονούμε ότι, «Την πατρότητα της νίκης την διεκδικούν πολλοί, η ήττα είναι κατά κανόνα ορφανή» και η νίκη/επιτυχία, μόνο με ένα ενδυναμωμένο, αξιόμαχο & αποτελεσματικό Λ.Σ μπορεί να εξασφαλιστεί.

Το αποδεικνύει εμπράκτως καθημερινά, στους "στίβους των μαχών του", στην "καθημερινότητα του" και έτσι άπαντες του το οφείλουν.

Με θαλασσινούς χαιρετισμούς,

Exantas
nextok

Δεν υπάρχουν σχόλια: