ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.9.10

«ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ» ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


ΤΑ ΑΛΥΤΡΩΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΙ ΤΟ ABECEDAR

ΠΟΥ ΣΥΜΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΟ 2006 Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΘ

ΣΥΜΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ», ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΕΘΝΙΚΑ «ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ» ΤΗΣ …ΕΛΛΑΔΑΣ…

ΘΑΥΜΑΖΕΙ ΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ THEDE KAHL ΠΕΡΙ ΔΗΘΕΝ «ΒΛΑΧΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ» ΚΑΙ «ΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΒΛΑΧΩΝ»…

ΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΕΔΑ (ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ) Η ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗ ΜΑΖΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ, ΤΟ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, ΤΟΥΣ «ΓΑΜΟΥΣ» ΟΜΟΦΥΛΩΝ, ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ «ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ» ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…

ΑΠΟΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΘΙΜΟ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗ ΚΑΙ ΨΩΜΙΑΔΗ…

ΘΕΩΡΕΙ ΤΗΝ ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΗ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΜΑΜΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ, ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗ ΔΕΘ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑΝ …ΠΡΟΕΔΡΟ…

ΣΥΜΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΤΟΥ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΙΚΟΥ»

Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΘ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Πρωτοφανή και θρασύτατη πρόκληση εναντίον του Μακεδονικού Ελληνισμού και των ποταμών αίματος του λαού μας κατά τον θρυλικό Μακεδονικό Αγώνα 1870-1912 και τους Επικούς Απελευθερωτικούς Πολέμους του 1912-13, αποτελεί η συνεχιζόμενη παραμονή στην εξέχουσα θέση του Πρόεδρου της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης, του Δικηγόρου και μέλους μέχρι πρότινος του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Κωνσταντίνου, εξαιτίας κυρίως του γεγονότος ότι συμμετείχε ως γνωστόν, στην προκλητική παρουσίαση του προπαγανδιστικού «Μακεδονικού Αναγνωστικού» της δήθεν «Μακεδονικής Γλώσσας» των δήθεν εθνικά «Μακεδόνων» της Ελλάδος!

Συμμετείχε δηλαδή στην πλέον προκλητική και προπαγανδιστική ενέργεια των φιλοσκοπιανών του «Ουρανίου Τόξου» μέσα στην Ελλάδα, που εκθέτουν και κατηγορούν διεθνώς τη χώρα μας για δήθεν καταπάτηση δικαιωμάτων, ενώ υποδύονται προκλητικά και εξοργιστικά τους «Μακεδόνες», δηλαδή υποκλέπτουν και σφετερίζονται την ελληνική, ιστορική ταυτότητα του ένδοξου, αλλά και μαρτυρικού βόρειου Ελληνισμού! Των Μακεδόνων του Μεγάλου Αλεξάνδρου!

ΙΔΟΥ ΤΙ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΟ ΔΗΘΕΝ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΙΚΟ»

το οποίο συμπαρουσίασε το 2006 ο νέος Πρόεδρος της ΔΕΘ

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΥ ΕΞΟΡΓΙΖΟΥΝ

Τι «κρύβει» μέσα του όμως ή καλύτερα διαλαλεί, το προπαγανδιστικό «Αναγνωστικό», το οποίο συμπαρουσίασε το νέος Πρόεδρος της ΔΕΘ το 2006;

Τα παρακάτω φωτογραφικά ντοκουμέντα, είναι εφιαλτικά, διότι προπαγανδίζουν όχι μόνο μέσα στην Ελλάδα, αλλά και πανευρωπαϊκά, μέσω του «παγιδευμένου» Ευρωπαϊκού Γραφείου των Ολιγότερων Ομιλούμενων Γλωσσών, ότι υπάρχει δήθεν ξεχωριστή «Μακεδονική Γλώσσα»! Ένα από τα κλασικά συστατικά στοιχεία ενός «έθνους»! Πρόκειται δηλαδή για την ουσία της Σκοπιανικής Προπαγάνδας, περί δήθεν υπάρξεως «ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΑΣ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ» και περί δήθεν υπάρξεως «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ»! Και όλα αυτά μέσα στο Βιβλίο-βόμβα!

Ας δούμε μερικά τέτοια σημεία, της πλέον προκλητικής προπαγάνδας, που μεταφέρει το φαινομενικά «αθώο» «Αναγνωστικό», το οποίο συμπαρουσίασε ο νυν Πρόεδρος της ΔΕΘ στις 13 Νοεμβρίου 2006 στη Θεσσαλονίκη, αυτοπροσδιοριζόμενος ως «Ελληνόφωνος»! Έτσι το βιβλίο:

  1. ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕΙ ΤΗ ΔΗΘΕΝ ΥΠΑΡΞΗ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ»

παραπλανώντας συστηματικά και κατ΄ εξακολούθηση με κάτι ανύπαρκτο και ανυπόστατο,

αφού οι Σκοπιανοί, σύμφωνα και με πρόσφατο δημοσίευμα της γαλλικής FIGARO,

που έφερε στο προσκήνιο το ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ, «λαμβάνοντας υπόψη κάποιους ιστορικούς, η Μακεδονία είναι μία από τις βαθμίδες του βουλγαρικού έθνους.

Η σλαβομακεδονική γλώσσα δεν είναι επίσης τίποτε άλλο

από μια βουλγαρική διάλεκτος»! (δείτε εδώ)

  1. ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕΙ ΤΗ ΔΗΘΕΝ ΥΠΑΡΞΗ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΕΘΝΟΤΗΤΑΣ-ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ» ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, παραπλανώντας επίσης τους αδαείς, εννοώντας ότι τάχα στην Βόρεια Ελλάδα ζει ένα καταπιεσμένο κομμάτι του Σκοπιανικού «έθνους», πράγμα που αποτελεί την πεμπτουσία της Σκοπιανικής Προπαγάνδας, ώστε με το Όνομα και τη δήθεν «Μειονότητα», να διεκδικήσουν ευθέως την αρπαγή του Εδάφους, μέσω Διεθνών Οργανισμών και Νέων Βαλκανικών Συνθηκών…

www.NOIAZOMAI.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: