ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.9.10

«fast track» και λοιπά videogames



Η νέα λέξη της πολιτικής επικοινωνίας είναι το «fast track. Πέντε σοβαροί άνθρωποι μαζεύτηκαν προχθες στο εσωτερικών για να κανονίσουν τα της ΔΕΘ και κατεληξαν σε αυτό. Όλο το “πακέτο” επικοινωνικά αποτελεί την χαρά του μέσου blogger και όχι μόνο.

Πέρα από την πλάκα, διαβάζουμε στο ΕΘΝΟΣ ότι πρακτικά πρόκειται για νομοσχέδιο “με στόχο την εξασφάλιση κανόνων που θα παρέχουν στην πράξη, στην ελληνική και τη διεθνή επενδυτική κοινότητα, γρήγορες και αποτελεσματικές διαδικασίες για την αδειοδότηση και την υλοποίηση των επενδύσεων, που μέχρι τώρα «χάνονταν» στη γραφειοκρατία και τις στρεβλώσεις του δημόσιου μηχανισμού.”

“Το «fast track» θα αποτελεί τη ραχοκοκαλιά της κυβερνητικής προσπάθειας (θα αναφερθεί αναλυτικά ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ), προκειμένου να θέσει σε λειτουργία τα εργαλεία ανάπτυξης για την προσέλκυση επενδύσεων και τη βελτίωση της ανταγωνιστικής θέσης της χώρας στο διεθνές περιβάλλον.”

Το fast track το βρίσκεις στο google και εκτός από Videοgame έχει γίνει και ταινία. Ως σχέδιο λέει ότι θα εξαγγελθεί στην ΔΕΘ ως ναυαρχίδα της αναπτυξιακής πολιτικής δια χειλέων “εκλεγμένου” μετά από θετική εισήγηση του “εκτελών χρεη”.

===========

Γιάννης ΠαπαϊωάννουΑς μπούμε λοιπόν στο ρυθμό… Σσσσσσβββββοοοοοομμμ καμπούμ …

game over…

Δεν υπάρχουν σχόλια: