ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.9.10

ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΒΓΗΚΑΝ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ ΔΝΤ......ΕΜΕΙΣ ??

Πάνω από 270 χιλιάδες πολίτες διαδήλωσαν στο Παρίσι κατά της μεταρρύθμισης στο συνταξιοδοτικό, σύμφωνα με το μεγάλο εργατικό συνδικάτο CGT, ενώ η αστυνομία κάνει λόγο για 80 χιλιάδες διαδηλωτές.

"Είμαστε εδώ για να υπερασπιστούμε τις συντάξεις στα 60 χρόνια, όλοι είμαστε αλληλέγγυοι, όλες οι γενιές, νέοι και γέροι", δήλωσαν οι συνδικαλιστές που βρίσκονται στην κορυφή της πορείας που ξεκίνησε στις 15:30 ώρα Ελλάδας από την πλατεία της Δημοκρατίας.

Παράλληλα, περίπου 450.000 πολίτες κατέβηκαν στο δρόμο σε όλη τη Γαλλία για να διαδηλώσουν κατά των μέτρων λιτότητας Σαρκοζί αλλά και των αλλαγών στο συνταξιοδοτικό, που θα αυξήσει το όριο ηλικίας από 60 στα 62 έτη.

Οι διαδηλώσεις διοργανώθηκαν κατά τη διάρκεια της 24ωρης απεργιακής κινητοποίησης που "παρέλυσε" τη Γαλλία, καθώς συμμετείχαν εκπαιδευτικοί, εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς κ.α.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής ισχύοντα, οι γάλλοι πολίτες μπορούν να συνταξιοδοτηθούν στα 60 χρόνια με 40,5 χρόνια εργασίας, αν και δεν δικαιούνται πλήρη σύνταξη πριν τα 65 χρόνια.

Σύμφωνα με την κυβέρνηση οι μεταρρυθμίσεις στο συνταξιοδοτικό θα βοηθήσουν στην εξοικονόμηση κονδυλίων ύψους 70 δισ. ευρώ. Η κυβέρνηση αναζητά ακόμη 100 δισ. ευρώ τα οποία θα πρέπει να εξοικονομηθούν στα επόμενα τρία χρόνια και σχεδιάζει περικοπές στο δημόσιο τομέα.

Nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: