ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.9.10

Τον "έχασε" η Κατεχάκη... τον "κέρδισαν" τα Εξάρχεια;



Από το Μαρικάκι

Άλλος ένας «πόλεμος» για τον Χρυσοχοϊδη. Αυτός κατά της αισχροκέρδειας. Κι ενώ από την Κατεχάκη συντόνιζε τον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας και των κουκουλοφόρων των Εξαρχείων, τώρα από την Μεσογείων θα συντονίζει την εφαρμογή του δόγματος της «μηδενικής ανοχής» απέναντι στα ακριβά ραπανάκια, τα καρτελούχα γάλατα ή άλευρα και τα ξεσαλωμένα καύσιμα.

Ωστόσο που και που ο δρόμος θα τον βγάζει στο παλιό του λημέρι, στην πλατεία Κάνιγγος, όπου και η Γενική Γραμματεία Εμπορίου, του υπουργείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας. Τουτέστιν, δυο βήματα από το Πολυτεχνείο, τη Στουρνάρη και την πλατεία Εξαρχείων!

Αλλά, για να καταλάβω, ο Μιχάλης θα είναι με το ένα πόδι μέσα στα Εξάρχεια; Και θα μπαινοβγαίνει όποτε θέλει ύστερα από μυριάδες ψεκασμούς και πογκρόμ που έχει διατάξει στο κοντινό παρελθόν; Μ΄ αυτά και μ’ αυτά, δύσκολο να πει κανείς αν μ’ ένα σμπάρο θα χτυπηθούν δυο τρυγόνια, αν δηλαδή θα στήσει εκεί κανά ειδικό στρατηγείο ώστε να παρακολουθούνται ταυτόχρονα ... ύποπται τιμαί που λειτουργούν, χωρίς ίχνος πατριωτισμού, κατά του ανταγωνισμού αλλά και έτεροι αναίσχυντοι ταραξίες της γαλήνης και του ύπνου της μεσαίας τάξεως. Γιατί τα χούγια δεν κόβονται εύκολα....Τόσα γαλόνια να πάνε στράφι;

Την έχω πάντως αυτή την απορία: θα κατεβαίνει συχνά ο Μιχάλης στην Κάνιγγος, στο στόμα του λύκου; Στην επίσκεψή του πάντως για την ανάγκη των εξαγγελιών περί της καταπολέμησης της (εξ ουρανού) μάστιγας της ακρίβειας, στο κτίριο υπήρχαν δρακόντεια μέτρα ασφαλείας (λένε τα ρεπορτάζ) και ο ίδιος συνοδευόταν «από τον επιστήθιο φίλο του και στενό του συνεργάτη, πρώην εισαγγελέα της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας κ. Ι. Διώτη»! Εκτός κι αν αυτή η επίσκεψη συνέβη άπαξ και ο πρώην Προ-Πο δεν θα ματαπατήσει εκεί το πόδι του....

Το Ποντικι

Δεν υπάρχουν σχόλια: