ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.9.10

Εκατοντάδες χιλιάδες Αμερικάνοι αντιδρούν στην τυραννία της κυβέρνησης και ζητάνε επιστροφή στον Θεό.


Δεν εμπιστεύονται το κράτος. Φοβούνται ότι μετασχηματίζεται σε τυραννία. Μιλάνε για Θεό και πατρίδα. Το σύστημα δεν πρόκειται να τους χαριστεί. Τους ‘βάφτισαν’ «υπερσυντηρητικούς», «ακροδεξιούς» και «ρατσιστές». Είναι οι Νο 1 επικίνδυνοι.
ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ – Άνθρωποι κάθε φυλής και χρώματος με μπλουζάκια με τα χρώματα των ΗΠΑ, κόκκινο, λευκό και μπλε, συγκεντρώθηκαν στην πρωτεύουσα της Αμερικής, το Σάββατο 28 Αυγούστου, στο Μνημείο Λίνκολν για το συλλαλητήριο με την ονομασία «Restoring Honor» (‘Αποκατάσταση της Τιμής’), που οργάνωσε ο σχολιαστής του δικτύου Fox News Glenn Beck για την «επιστροφή της Αμερικής στο Θεό».
Η Anita Crane από το WND, που ήταν παρούσα στην συγκέντρωση, ανέφερε: «Τα πλήθη ήταν ενθουσιώδη και με τάξη όσο το μάτι μπορεί να δει, ανεμίζοντας σημαίες, φορώντας μπλουζάκια με αναφορές στην Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας, το Σύνταγμα και το «ο Θεός ευλογεί την Αμερική » («God Bless America»).
Το βίντεο του δείχνει πλήθη να έχουν γεμίσει τον χώρο γύρω από την Reflecting Pool, το Lincoln Memorial και το μνημείο της Ουάσιγκτον. Έως το τέλος του ράλι, ο Beck ανακοίνωσε τις εκτιμήσεις των μέσων ενημέρωσης σε 300.000 έως 500.000 άτομα.
Όταν ο Beck ανέβηκε στην πλατφόρμα, ωστόσο, αστειεύτηκε για το μέγεθος της συγκέντρωσης.
"Έμαθα από τα media", είπε, «ότι υπάρχουν πάνω από χίλια άτομα σήμερα εδώ."
Περισσότερα στο http://redskywarning.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: