ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.9.10

Ο ανεκδιήγητος Παπακωνσταντίνου μας αφήνει επιλογές.

θα μας αυξήσει το πετρέλαιο θέρμανσης ή θα μας αυξήσει συνολικά το ΦΠΑ ή θα αυξήσει το ΦΠΑ σε όλα τα φθηνά προϊόντα. Διαλέχτε… λέει τι θέλετε.

Παπακωνσταντίνου: Τρεις εναλλακτικές λύσεις για επιπλέον έσοδα 1 δισ.

Γιάννης Παπαϊωάννου,:TI ΛΕΣ ΡΕ;

Αυτός που αύξησε τα καύσιμα κατά 50%, αυτός που ανέβασε όλους του φόρους κατανάλωσης, αυτός που έκοψε μισθούς και συντάξεις, αυτός που έχει 80 εφορίες χωρίς διευθυντές. Αυτος που κοιμόνταν και κοίμιζε τον Γιώργο 3 μηνες. Αυτός που καταθεσε αποτυχημένο ΠΣΑ τον Μαρτιο. Αυτός ο άχρηστος που κρύβεται καθώς άπαντες ασχολούνται με τον Γιωργάκη και την Κατσέλη. Αυτός που έφτασε τον πληθωρισμό στο 6. Αυτός ο ανίκανος που του κάνουν πλάκα οι φοροφυγάδες. Τα έσοδα (η δουλειά του δηλαδή) δεν πάνε καλά και πρέπει να πληρώσει ο Λαός.

Με μόνο σχέδιο να μας κανει Αλβανία η Βουλαγαρία αυτός ο άθλιος μας αφήνει λέει και τρείς επιλογές . Ο Τσάρος…

Πως τολμά και εκβιάζει τον λαό; Ποιος νομίζει ότι είναι;

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μα γιατί δεν υπάρχει σχολιασμός αφού τα θέματα σου είναι αρκρτά αιχμηρά.
Anyway που θα έλεγε και ο ίδιος ο Παπακωνσταντίνου, η βίλα του στην Σέριφο έχει θερμαινόμενη πισίνα; Αν όχι αυτός θα θερμανθεί ούτως η άλλως-είναι πολλά τα λεφτά (spreads) Άρη- οι κακομοίρηδες οι χαμηλοσυνταξιούχοι τι θα κάνουν;
Η μήπως πρέπει να ψάχνουν αυτούς που θερμαίνουν τις πισίνες για να γλυτώσουν την εξίσωση του φόρου;
ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΜΙΖΑΔΟΡΟΙ.

Unknown είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ!! ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΟΥ!!
ΑΠΛΑ ΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ "ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ" ΜΑΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΠΟΥ ΔΕΧΟΜΑΣΤΑΝ ....ΗΤΑΝ!! ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΝ /ΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ...
ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΣΧΟΛΙΑ ...ΠΑΡΗΓΟΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΣΚΕΨΗΜΟΤΗΤΑ
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ