ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.9.10

ΔΕΘ 2010. Ο «χάρτης» των συγκεντρώσεων στις 11/9/2010



Τέσσερις τουλάχιστον συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010, στο πλαίσιο του φετινού συλλαλητηρίου ενάντια στην πολιτική της κυβέρνησης και του ΔΝΤ και την ακύρωση των αντεργατικών -αντισυνταξιοδοτικών - αντιασφαλιστικών μέτρων και την ανατροπή της πολιτικής της φτώχειας και της εξαθλίωσης που επέβαλλε η τρόικα.

Συνδικάτα, άνεργοι, εργαζόμενοι, συνταξιούχοι, φοιτητές, μαθητές και εκπαιδευτικοί, ιδιωτικοί και δημόσιοι υπάλληλοι, συνδικαλιστικοί φορείς και σωματεία, αυτόνομες συλλογικότητες αλλά και διαμαρτυρόμενοι ενάντια στο «χαράτσι» των διοδίων στις εθνικές οδούς της χώρας, θα συγκεντρωθούν στη Θεσσαλονίκη για ένα συλλαλητήριο, που λόγω και της συγκυρίας, θα επιχειρήσει να αναδείξει μία απαίτηση των καιρών.

1. 18.00 άγαλμα Βενιζέλου (Αριστοτέλους με Εγνατία) ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ-ΕΚΘ-ΕΔΟΘ κ.ά. (ΗΕΣΗΕΜ-Θ www.esiemth.gr καλεί δημοσιογράφους και εργαζόμενους στον Τύπο σε συγκέντρωση από την πλευρά της παναγίας Χαλκέων)

2. 18.00 πλατεία Αριστοτέλους (παραλία) Π.Α.ΜΕ.

3. 17.30 Καμάρα Ανεξάρτητη ταξική συγκέντρωση
4. 18.00 πλατεία Συντριβανίου Κάλεσμα από Αντιεξουσιαστική Κίνηση.

Περισσότερες πληροφορίες στο Stopcartel που θα μεταδίδει
LIVE και όλη την αυτοκινητοπορεία ΑΘΗΝΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ του κινήματος
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ - ΠΑΜΕ ΔΕΘ- ΣΗΚΩΣΤΕ ΤΙΣ ΜΠΑΡΕΣ!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ.. Τα ψέμματα τελείωσαν!
Ο κύβος ερρίφθη! Η υπογραφή της Κ.Υ.Α. ανοίγει πλέον διάπλατα το δρόμο για την επικείμενη επένδυση του Κατάρ στο Πλατυγιάλι, κάτι που σημαίνει αυτόματα την ταφόπλακα στις ελπίδες για εμπορικό-διαμετακομιστικό λιμάνιΗ Κίνηση Πολιτών Ξηρομέρου καλεί:
1. Το Δημοτικό Συμβούλιο να αλλάξει την απόφασή του και να ταχθεί ρητά και κατηγορηματικά ΕΝΑΝΤΙΟΝ της “επένδυσης” και της κοροϊδίας.
2. Το Νομαρχιακό Συμβούλιο να πράξει ανάλογα και να καταψηφίσει την πρόταση.
3. Την Επιτροπή Αγώνα να ενεργοποιηθεί άμεσα.
4. Τους πολίτες του Ξηρομέρου να επαγρυπνούν και να σταθούν στο πλευρό της Κίνησης αποφασισμένοι και έτοιμοι για αγώνα προκειμένου να πετύχουμε τη λειτουργία εμπορικού-διαμετακομιστικού λιμανιού, κάτι που η Πολιτεία έχει υποσχεθεί και οφείλει να πραγματοποιήσει.
5.Τέλος επειδή οι επερχόμενες εκλογές θα γίνουν στη βάση θέσεων για συγκεκριμένα προβλήματα και επειδή η καταστροφική για την περιοχή «επένδυση» είναι ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα :
Καλούμε τις δημοτικές παρατάξεις και τους επικεφαλείς τους να πάρουν θέση εδώ και τώρα.
Καλούμε επίσης τους βουλευτές όλων των κομμάτων του νομού να πάρουν θέση για την «επένδυση».
ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΟΥ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ
Ο ΑΣΤΑΚΟΣ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕΒΕΖΟ