ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.9.10

Βαρόμετρο ΣΚΑΙ......Αν γίνονταν τώρα εκλογές 44% θα ψήφιζε ΠΑΣΟΚ και 27% ΝΔ

Αν γίνονταν τώρα εκλογές 44% θα ψήφιζε ΠΑΣΟΚ και 27% ΝΔ. Μετά από όλες αυτές τις κραυγές κατά του μνημονίου ο κόσμος αντιλαμβάνεται την αναγκαιότητά του και επιβραβεύει την κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου. Η όποια φθορά είναι απόλυτα φυσιολογική! Επίσης το 70% των ερωτηθέντων ΔΕΝ θέλουν εκλογές. Ακόμα ένας δείκτης εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση και απουσίας εναλλακτικής πρότασης.
===================================================
ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ: Καθολική αποδοχή των Ελλήνων στην κατοχική κυβέρνηση!! Αν είναι έτσι ... τότε μετά από αυτή την δημοσκόπηση θα δούμε κοινοβουλευτικά στελέχη του κυβερνώντος κόμματος να πίνουν ξανά τον καφέ τους στην πλατεία Κολωνακίου ......
Καλύτερα έτσι!!! Γιατί θα κάνουμε και εμείς την δικιά μας δημοσκόπηση .... ΜΕΤΡΩΝΤΑΣ ΤΑ ΚΕΣΕΔΑΚΙΑ ΑΠΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΘΟΥΝ.............. ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ

ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: