ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.9.10

Αυξημένη φρούρηση απαιτούν από τον Παπουτσή οι βουλευτές του μνημονίου, φοβούνται για εκτεταμένη επιχείρηση "παπουτσοπόλεμου".


Γράφει ο Προβοκάτορας


Έχουν χάσει την ψυχολογική τους ηρεμία πολλοί από βουλευτές του λεγόμενου "μνημονίου". Η μπάλα έχει πάρει και άλλους που στήριξαν με τον έναν ή άλλο τρόπο κυβερνητικές επιλογές (Επίθεση με γροθιές και στον Μίχαλο...).

Οι πληττόμενοι πολίτες έχουν φτάσει στα όρια της γενικευμένης εξέγερσης. (σχετικό)

Η συμβολική πράξη του πετάγματος ενός παπουτσιού, μπορεί να είναι μία ασυνήθιστη πράξη για την χώρα μας, αλλά έχει γίνει μία διεθνής πρακτική διαμαρτυρίας. Πολλοί μίλησαν για μια "νέα μορφή" διαμαρτυρίας, αυτό είναι αλήθεια και έχει την απλή εξήγηση: Είναι το μόνο αντικείμενο που ξεφεύγει από τον έλεγχο ασφαλείας. Με αυτό το δεδομένο μπορεί η άρχουσα τάξη να απαγορεύσει τις συγκεντρώσεις με παπούτσια, εάν αυτό θα μπορέσει να γίνει εφικτό.

Η πληροφορία που μας ήρθε για "γιάφκα συνταξιούχων" με οπλισμό παλαιά παπούτσια (φώτο δεξιά) δεν κατέστη δυνατόν να επιβεβαιωθεί και διαψεύδεται.

Η κυβέρνηση αυτή αν και είχε την συντριπτική αποδοχή της κοινωνίας πέρυσι, τελευταία έχει χάσει την αρχική της δυναμική και οδηγείται σε πρόωρο μαρασμό και εκτεταμένη φθορά.

Όσα παπούτσια, γιαούρτια ή άλλα ζαρζαβατικά και να πέσουν, δεν θα αλλάξει η πολιτικής της "τρόικας και του μνημονίου" όπως επίσης και η εγκλωβισμένη εθνική κυριαρχία της χώρας θα παραμείνει υποθηκευμένη επ΄αόριστον (εάν και όποτε αποπληρώσουμε τα δανεικά των τραπεζιτών).

Δηλαδή δεν υπάρχει λύση;


Βεβαίως και υπάρχει... οι επερχόμενες εκλογές.
ΣΤΟΧΑΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: