ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.3.11

Από τη διαμαρτυρία στου Σημίτη

Οι ένστολοι σταμάτησαν το διαδηλωθέν πλήθος, δεν μας άφησαν να πλησιάσουμε το σπίτι του περί ου ο λόγος. Τους καλύπτει η βουλευτική ασυλία, τους καλύπτουν και τα ματ, δεν θα πληρώσουν αυτοί ποτέ;
Όταν η διαμαρτυρία έφτανε στο τέλος της, πλησίασα τους αστυνομικούς και τους ρώτησα αν στη δική τους διαμαρτυρία σήμερα το βράδυ θα τους άρεσε να τους σταμάταγαν, να τους πλάκωναν στα δακρυγόνα και στο ξύλο, να μην τους άφηναν να διαμαρτυρηθούν. Δεν θα τους άρεσε..
Έχουμε το ίδιο ακριβώς πρόβλημα (http://www.policenet.gr/portal/nea-epikairoteta/anakoinoseis-poasy/anakoinosi-poasy-poaxia-29-9-2010-etra-litotitas.html, http://www.militarylawoffice.gr/?p=727), γιατί πολεμάτε εμάς;

Λέτε ότι αυτή είναι η δουλειά σας, εκτελείτε εντολές, εκτελέστε αυτές:
ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΑΡΘΡΟΝ 120.4 «Η τήρησις του Συντάγματος επαφίεται εις τον πατριωτισμόν των Ελλήνων που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσον εναντίον οιυδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει δια της βίας». 

Ου καταισχυνώ τα όπλα τα ιερά, ουδ' εγκαταλείψω τον παραστάτη αυτών, ότω αν στοιχίσω. Αμυνώ δε και υπέρ ιερών και οσίων και μόνος και μετά πολλών. Την πατρίδα ουκ ελάττω παραδώσω, πλείω δε και αρείω όσοις αν παραδέξωμαι. Και ευηκοήσω των αεί κρινόντων, και τοις θεσμοίς τοις ιδρυμένοις πείσομαι, και ούστινας αν άλλους το πλήθος ιδρύσηται ομοφρόνως. Και αν τις αναιρεί τους θεσμούς ή μη πείθηται, ουκ επιτρέψω, αμυνώ δε και μόνος και μετά πολλών. Και ιερά τα πάτρια τιμήσω.


Στεφανία Λυγερού

Δεν υπάρχουν σχόλια: