ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.3.11

ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ή Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: "ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΘΑ ΑΚΟΥΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ" 


ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΣΦΑΛΕΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΕΟΝ ΤΡΑΝΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ... 

«Ο αγώνας για να αφήσουμε πίσω μας τον παλιό κόσμο θα είναι μακρύς και δύσκολος και θα αντιμετωπίσουμε πολλά αλλά από εμένα θα ακούτε πάντα την αλήθεια», δήλωσε σήμερα ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου μιλώντας στο Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ. «Όσοι ασκούν κριτική για τον μηχανισμό στήριξης, ας μας πουν την πρότασή τους», είπε ο πρωθυπουργός εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση στη Νέα Δημοκρατία για το χρέος και το έλλειμμα. Ο πρωθυπουργός ξεκίνησε την ομιλία του περιγράφοντας με ζοφερά χρώματα αυτό που ονόμασε «παλαιό κόσμο». Είπε ότι κυριαρχούσε η διαφθορά και το ρουσφέτι, ότι «η δύναμη των παιδιών μας δεν ήταν η αξία τους, αλλά το ποιον ξέραμε και τι του τάζαμε».

Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ... ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!!
 

«Εμείς φτιάξαμε αυτόν τον κόσμο, αλλά εμείς, το ΠΑΣΟΚ, αποφασίσαμε να τον αλλάξουμε», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παπανδρέου. Αρκετές ήταν οι φορές που επισήμανε ότι ο δρόμος που ακολουθείται είναι δύσκολος και μακρύς ενώ τόνισε ότι πολλές θα είναι οι σειρήνες που θα τραγουδούν τραγούδια δελεαστικά να επιστρέψουμε στο παρελθόν, σε έναν ανύπαρκτο παράδεισο. «Από εμένα θα ακούτε μόνο τη γλώσσα της αλήθειας, έτσι ξεκίνησα, έτσι θα συνεχίσω», είπε χαρακτηριστικά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: