ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.3.11

ΝΕΑ "ΒΟΜΠΑ".... Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΡΦΩΝΕΙ :Να γιατί καταστραφήκατε!

Σοφία Βούλτεψη
Εικόνα απόλυτης διάλυσης παρουσιάζει πλέον η χώρα, με το κλίμα να βαραίνει ακόμη περισσότερο λόγω της δολοφονικής επίθεσης κατά αστυνομικών και του πένθους που ήλθε να προστεθεί σε μια γενικότερα πένθιμη ατμόσφαιρα.

Η επικοινωνιακή επιλογή μιας βιαστικής εξόδου στους δρόμους της Ομάδας Δίας, η στρατηγική αναβολής επίλυσης κάθε προβλήματος, όπως συνέβη με την υπόθεση των μεταναστών απεργών πείνας που εξελίσσεται σε ωρολογιακή βόμβα, οι κατηγορίες για μη συμμετοχή σε έναν διάλογο για το χρέος, παρά το γεγονός ότι η πορεία του είναι προδιαγεγραμμένη, αποδεικνύει ότι το πολιτικό μας σύστημα βρίσκεται μπροστά στο απόλυτο αδιέξοδο.
 
Η σημαντικότερη είδηση της χθεσινής ημέρας, όμως, είναι η δημοσιοποίηση της μελέτης της Γενικής Διεύθυνσης Οικονομικών Υποθέσεων της Κομισιόν. Η μελέτη ιχνηλατεί τα αίτια της κρίσης χρέους στην ευρωζώνη και της ανόδου των spread τους.

Και τι προκύπτει; Τι λένε ξεκάθαρα; Μα ότι η ελληνική κρίση χρέους οφείλεται στην επιδείνωση των μακροοικονομικών μεγεθών την περίοδο 1999 – 2009! Και πως σε όλο αυτό το διάστημα, η Ελλάδα ήταν αναξιόπιστη – μια κρίση εμπιστοσύνης που οδήγησε στη σημερινή κατάσταση.
 

Μια κατάσταση που, όπως επισημαίνεται στη μελέτη, επεκτάθηκε και σε άλλες χώρες, με αποτέλεσμα το ελληνικό πρόβλημα να εξελιχθεί σε συνολικό πρόβλημα για την ΟΝΕ. Μάλιστα, η Επιτροπή υποστηρίζει πως δεν υπάρχουν αποδείξεις πως η κερδοσκοπία στην αγορά ασφαλίστρων κινδύνου (CDS) αποτελεί αιτία για την κρίση χρέους στην ευρωζώνη. Χωρίς, βέβαια, επισημαίνεται, αυτό να αποκλείεται.

Την ίδια ώρα, στη Βουλή διαδραματιζόταν άλλη μια σύγκρουση για την Οικονομία. Με αφορμή την συζήτηση για την κύρωση του απολογισμού και ισολογισμού του κράτους του 2009, κυβέρνηση και αντιπολίτευση διασταύρωναν τα ξίφη τους. Με την μεν πρώτη να ζητά συναίνεση και να καλεί τα κόμματα που δεν αποδέχθηκαν την πρόσκληση του υπουργού Οικονομικών (Ν.Δ., ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ) να ανταποκριθούν στο δεύτερο – χθεσινό – κάλεσμά του. Και με την αντιπολίτευση να κατηγορεί την κυβέρνηση καθώς το χρέος προσεγγίζει ήδη το 160% του ΑΕΠ.

Αλλά τόσο ο υφυπουργός κ. Σαχινίδης, όσο και ο πρώην υπουργός Μ. Κεφαλογιάννης, αποδέχθηκαν πως στο έγκλημα έλαβαν μέρος όλοι και όλοι είναι απολογούμενοι απέναντι στον λαό και στην Ιστορία.

2 σχόλια:

liondani είπε...

Βάλτε το μυαλό λίγο να δουλέψει ρε παιδιά.Αν η ευρωπαική επιτροπή πει ότι αρχικός υπαίτιος είναι ο Κολοκοτρώνης που μας ελευθέρωσε θα σπεύσετε να το δημοσιεύσετε και αυτό? ΕΛΕΟΣ !!! ΚΡΙΣΗ (προσωπική) ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ? Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ? ΝΑ ΖΟΥΣΑΜΕ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ... ΟΚ ... ΛΙΓΟ ΠΡΟΣΟΧΗ

Unknown είπε...

Ακριβώς επειδή έχουμε "κρίση' το δημοσιεύσαμε αλλά και επειδή η υποκειμενικότητα ….έχει την χάρη της !!!
Διανθίζουμε λοιπόν την κρίση μας για να γίνουμε αντιληπτοί.
Ο Πρωθυπουργός της χώρας είναι η "ουρά" του όποιου δυτικού κατ αυτόν "φίλου" ... "ότι ζητήσουν λέει παρόν " και όχι μόνον βέβαια καθόσον και ο ίδιος έχει παραδοθεί στις υπερατλαντικές επιδιώξεις δη δολαρίου!
Ακριβώς για αυτό αλλά και σε συνδυασμό των ισχυρισμών του κυβερνόντος κόμματος ότι η κρίση χρέους της χώρας οφείλεται στην 5 ετή αναξιοπιστία της ΝΔ όπως επίσης και στην διόγκωση του χρέους λόγω "ασθενών" χειρισμών της κυβέρνησης "καταλληλότερου" θεωρούμε ότι η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ "αδειάζει" με την σειρά της τον πρωθυπουργό και το ΠΑΣΟΚ ....( ψέμα ή αλήθεια δεν έχει καμιά σημασία για εμάς ..ας πρόσεχε ο πρωθυπουργός μας με ποιούς κάνει νταλαβέρι) όπως άδειασε πριν ημέρες και ο ΚΑΝ με την γνωστή του αναφορά για τις προθέσεις του ΓΑΠ μέσα στο 2009 να πάει η χώρα στο ΔΝΤ!
Τώρα αν δεν συμφωνείτε με τον συλλογισμό μας ...καλά κάνετε άλλωστε είναι επικίνδυνο να συμφωνούμε σε όλα!!!
Σας ευχαριστούμε πάντως για τις υποκειμενικές σας επισημάνσεις!!! ......