ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.3.11

ΕΣΠΕΙΡΑΝ ΛΑΘΡΟΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ. ΤΩΡΑ ΘΕΡΙΖΟΥΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ

Πρίν ένα χρόνο τέτοιες μέρες, ένα παλληκάρι, ένας αστυνομικός οδηγήθηκε στην φυλακή με την κατηγορία βασανισμού κρατουμένου. Πρόκειται για την θλιβερά σκηνοθετημένη παράσταση του τότε νεόκοπου εξ εφέδρων, διώκτη των τρομοκρατών, των εγκληματιών και δεν συμμαζεύεται, Μιχ. Χρυσοχοΐδη. Είναι γνωστή η ιστορία του χιλιανού λαθρομετανάστη Pedro Navarro, ο οποίος είχε συλληφθεί τα Χριστούγεννα του 2010, για απόπειρα ανθρωποκτονίας και ορισμένα άλλα «πταίσματα» και εκρατείτο στο ΑΤ Ακροπόλεως. Παραμονή της πρωτοχρονιάς αποφάσισε να δραπετεύσει και επετέθη στους αστυνομικούς που τον φρουρούσαν, τραυματίζοντας έναν από αυτούς . Οι αστυνομικοί αντέδρασαν, όπως είχαν εκ του νόμου υποχρέωση, με αποτέλεσμα να βρεθούν κατηγορούμενοι για βασανισμό κρατουμένου. Ο χιλιανός ζήτησε να εισαχθεί στο νοσοκομείο για εξετάσεις, ενώ ο τραυματισμένος αστυνομικός οδηγήθηκε στην ασφάλεια. Έτσι, για την εξυπηρέτηση του χιλιανού εγκληματία-λαθρομετανάστη, βρέθηκε πρωτοχρονιάτικα ιατροδικαστής που μιλούσε ισπανικά !! για να τον εξετάσει και που στην έκθεσή του έγραψε ότι «ο θάνατος οφείλεται σε μεταβολικά αίτια»!!!. Δείτε το :
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ. Ο ΝΕΚΡΟΣ ΠΟΥ... ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ. (ή αλλιώς, ντροπή σας...)

Βεβαίως ο χιλιανός δεν είχε πεθάνει, αλλά έπρεπε ο κ. Χρυσοχοΐδης να επιδείξει πυγμή και έργο. Έτσι, από το γενικό κρατικό, όπου παρέμεινε ο λαθρομετανάστης Navarro, παρήλασε όλη η πολιτική και φυσική ηγεσία του υπουργείου προστασίας του πολίτη, παρουσιάζοντας τα σεβάσματά της, προσφέροντάς πολιτικό άσυλο ! και οικονομικό επίδομα!!. Η δημοσιότητα που δόθηκε από τα ΜΜΕ ήταν η επιβράβευση για το έργο του κ. Χρυσοχοΐδη, ως προστάτη των «αναξιοπαθούντων» λαθρομεταναστών και τιμωρού των «κακών» αστυνομικών. Αυτό που δεν είπαν τα ΜΜΕ ήταν ότι η πρέσβειρα της Χιλής δεν θέλησε να αναμειχθεί στην υπόθεση επειδή ο Pedro Navarro καταζητείται στην Χιλή ως εγκληματίας.

Σήμερα, δεκατέσσερις μήνες μετά, ο καταζητούμενος χιλιανός εγκληματίας-λαθρομετανάστης, βρίσκεται στην χώρα μας, κυκλοφορεί ελεύθερος και λαμβάνει μάλιστα και «ανθρωπιστικό» επίδομα!!!. Οι αστυνομικοί που υποτίθεται ότι τον βασάνισαν, είναι σε διαθεσιμότητα και υπόδικοι. Όμορφος κόσμος Χρυσοχοϊδικά πλασμένος.

Πριν λίγες ημέρες δολοφονήθηκαν δύο παλληκάρια, δύο αστυνομικοί. Άρχισαν λοιπόν τα θλιβερά ανθρωπάκια της πολιτικής και των ΜΜΕ, να χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για τον χαμό τους. Όμως οι Έλληνες πολίτες δεν είναι κορόϊδα. Έχουν μνήμη. Θυμούνται ποιοι άνοιξαν τον ασκό του Αιόλου, ποιοι όπλισαν τους διάφορους αλλοδαπούς με προνόμια και ποιοι υπονομεύουν την Ελληνική Αστυνομία. Είναι οι ίδιοι που εδώ και δεκαέξι μήνες σπέρνουν λαθρομετανάστες και τώρα θερίζουν εγκληματίες
Α.Α. 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΑΠΟ ΟΔΗΓΟΥΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΤΑΚΡΑΤΗΣΗ κλπ



ΠΡΟΩΘΕΙΣΤΕ ΤΟ
ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΑΠΟ ΟΔΗΓΟΥΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΤΑΚΡΑΤΗΣΗ

Σήμερα 4/3, μετά το άνοιγμα των ΔΙΟΔΙΩΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ τα μέλη του ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ των ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΑΓΩΝΑ «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» Λεωνίδας Παπαδόπουλος και Ηλίας Παπαδόπουλος εισερχόμενοι στην Αττική οδό μετά την κινητοποίηση στην Ελευσίνα ζήτησαν πιστωτικό σημείωμα, όπως προβλέπεται και όπως έχουμε ενημερώσει να γίνεται.
Οι υπάλληλοι αρνήθηκαν να δώσουν και να σηκώσουν την μπάρα. Κλήθηκε η αστυνομία από τα μέλη των ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΑΓΩΝΑ που ζήτησαν να μηνύσουν τους υπεύθυνους για παράνομη κατακράτηση. Ο προϊστάμενος της Αττικής Οδού και αρμόδιος υπάλληλος οδηγήθηκαν μαζί με τα μέλη του κινήματος στο αστυνομικό τμήμα Ασπροπύργου.
Εκεί δήλωσαν ότι θα μηνύσουν (προφανώς για συμψηφισμό) και αυτοί τα μέλη των Επιτροπών Αγώνα για παρακώλυση συγκοινωνιών (!!) .
Εκατοντάδες μέλη των ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΑΓΩΝΑ βρισκόμαστε σε επιφυλακή και καλούμε ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ και τους φίλους μας να βρίσκονται σε ετοιμότητα απόψε. Εάν χρειαστεί θα... κατεβούμε στον Ασπρόπυργο να συμπαρασταθούμε στους συναγωνιστές μας και ταυτόχρονα θα κατεβούμε στην Αττική οδό.
Σημειώνουμε ότι στους περισσότερους σταθμούς διοδίων που σήμερα ζητήθηκε πιστωτικό δεν υπήρξαν αρνήσεις από τους υπαλλήλους των εταιριών και όλοι οι συναγωνιστές περνούσαν άνετα χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.
Μείνετε συνδεδεμένοι θα υπάρξει άμεσα ενημέρωση σχετικά με τις εξελίξεις
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ - ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΝΑΤΟΙ- ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ
ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ Ή ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΕΤΣΙΘΕΛΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΑΡΝΟΥΜΕΝΟΣ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΙΣ ΜΠΑΡΕΣ.
Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΤΑΚΡΑΤΗΣΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ
ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ, ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ - ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ"
http://epitropesdiodiastop.blogspot.com/
www.oxidiodia.gr
www.denplirono.info
τηλ. επικοινωνιας 6944270606