ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.3.11

Θ. ΠΑΓΚΑΛΕ ΠΑΡΕ ΤΩΡΑ ΘΕΣΗ! Ο ΔΡΟΥΤΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΣ Ή ΚΟΠΡΙΤΗΣ??

ΜΕ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ…«ΑΠΑΤΗ» (δήθεν κάτοχος Διδακτορικού) ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΠ. ΕΞ. Ο ΦΟΝ ΔΡΟΥΤΣΑΣ…!!!

Στην Ελλάδα ο Υπουργός Εξωτερικών Δ.Δρούτσας, αναφέρει στο βιογραφικό του ότι είναι κάτοχος επίσης Διδακτορικού και μάλιστα του «βαρύγδουπου» Πανεπιστημίου της Βιέννης «Forschungsinstitut für Europafragen der Wirtschaftsuniversität Wien», ΧΩΡΙΣ να ΕΙΝΑΙ…!!!
Έχει προηγηθεί έρευνα και το ως άνω Πανεπιστήμιο, τον εμφανίζει, , χωρίς καμία ιδιότητα… Καθηγητή και χωρίς Διδακτορικό δίπλωμα.!  

Η εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ αναδεικνύει το απαράδεκτο της "υπόθεσης" ΔΡΟΥΤΣΑ !! 
Εμείς από εδώ θα αναγνωρίσουμε  την επιλογή Παπανδρέου να θέσει εντός της κυβέρνησης του τον "ανεπάγγελτο" και πλαστογράφο κατά δήλωση του "καθηγητή" υπουργό Εξωτερικών Δρούτσα καθόσον ως επικεφαλής ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ της ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΠΑΤΗΣ είναι εύλογο να συναναστρέφεται με του ιδίου φυράματος πρόσωπα και πράγματα.
ΑΛΛΑ ............. τι άλλο θα μπορούσε να περιμένει κανείς ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΑΡΑΦΡΟΝΑ ΗΓΕΤΗ που ακόμα όλοι εμείς είμαστε υπεύθυνοι για την ανοχή που επιδεικνύουμε ώστε να παραμένει  στην εξουσία ???

Για να καταδείξουμε την αλήθεια αλλά επίσης και το ποιόν της κυβέρνησης του ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ αλλά και του ίδιου ως πρόσωπο θα παραθέσουμε τι ακριβώς έπραξαν οι Γερμανοί σε ανάλογη περίπτωση πολιτικού προσώπου ο οποίος ΑΝΤΕΓΡΑΨΕ για να αποκτήσει το διδακτορικό του. 
Προσέξτε πως λειτουργούν οι Χώρες πού σέβονται την ύπαρξη τους και κυρίως τους πολίτες τους.
Στη Γερμανία ο Υπ. Εθνικής Άμυνας Καρλ Τέοντορ Γκούτενμπεργκ, προχθές υποχρεώθηκε σε παραίτηση, όταν απεκαλύφθη ότι το διδακτορικό που προσκόμισε στο βιογραφικό του το είχε αποκτήσει…αντιγράφοντας.!

ΚΥΡΙΕ ΑΘΥΡΟΣΤΟΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΕ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΤΗ - ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΡΦΕΤΟ .............
ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΗ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!! ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΛΑΒΕΤΕ ΜΟΝΟΝ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΡΑΠΙΣΜΑΤΑ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: