ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.3.11

“Καμένο χαρτί” ο Παπανδρέου σύμφωνα με μυστικό γκάλοπ

 

Σύμφωνα με το Ζοοmnews:Πανικός στο Μαξίμου από μυστικό γκάλοπ που δείχνει τον Παπανδρέου κάτω από το Σαμαρά

Μυστική δημοσκόπηση που βρίσκεται στα χέρια των επιτελών του Μεγάρου Μαξίμου δημιουργεί πανικό στο κυβερνών κόμμα αφού δείχνει για πρώτη φορά καταποντισμό όχι μόνο της εικόνας του ΠΑΣΟΚ και προσωπικά του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου.
Σύμφωνα με απόλυτα ακριβείς πληροφορίες του zoomnews.gr η διαφορά στην πρόθεση ψήφου ανάμεσα στα δύο μεγάλα κόμματα στη συγκεκριμένη δημοσκόπηση βρίσκεται στο 2,4% υπέρ του ΠΑΣΟΚ (στα όρια, δηλαδή, του στατιστικού λάθους, που είναι +- 2,5%), αυτό όμως που κυρίως εντυπωσιάζει είναι ότι στο ερώτημα σχετικά με θετικές/αρνητικές γνώμες για καθέναν από τους πολιτικούς αρχηγούς ο πρωθυπουργός βρίσκεται για πρώτη φορά πίσω από τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης με 31% θετικές γνώμες έναντι 32% του Αντώνη Σαμαρά και 64% αρνητικές έναντι 57% του Αντώνη Σαμαρά.
Ενδιαφέρον επίσης παρουσιάζει ότι ουραγός στην αξιολόγηση των πολιτικών αρχηγών με 76% αρνητικά και 13% θετικά είναι η Ντόρα Μπακογιάννη.
====================
Σχόλιο Γιάννης Παπαϊωάννου :   καμένο χαρτί!

Δεν υπάρχουν σχόλια: