ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.3.11

Ο Μπέννυ το είπε αλλά την έκανε ...γυριστή

 από Ακτιβιστή

Τον Βαγγέλη  Βενιζέλο  είχαμε να τον ακούσουμε  από τον καιρό των εσωκομματικών εκλογών, κατά τις οποίες έχασε την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ από τον ΓΑΠ.
Έκτοτε είχε σιωπήσει εκκωφαντικά. Μέχρι και δικοί του φίλοι ομολογούν πως έχει ήδη παραδώσει τις φιλοδοξίες του, καθιστάμενος ένας από τους πειθήνιους υπουργούς του υποταγμένου στο ΔΝΤ υπουργικού συμβουλίου.
Μάλιστα κατά πληροφορίες μας, πρώην ....
 εσωκομματικοί συνοδοιπόροι, του διαμήνυσαν ότι δεν αρκεί να έχει στο μυαλό του διαφοροποιήσεις που θα ήθελε να τις εμπιστευτεί στον κλειστό του περίγυρο, αλλά επιβάλλεται να βγει και να κάνει τις απαραίτητες ρήξεις με την παραπαίουσα (κατ' εκτίμησή τους) ηγεσία.

Και μάλιστα επικαλούμαστε προσπάθεια επανασυνένωσης του πρώην Βενιζελικού μηχανισμού ( με παραίνεση και του ετέρου Καππαδόκη - Ανδρέα Λοβέρδου) πριν από λίγους μήνες, που δεν θεωρήθηκε επιτυχής (από τα 28 στελέχη που προσκλήθηκαν, παραβρέθηκαν μόνο 13).
Φαίνεται όμως ότι ο Μπέννυ αποφάσισε να κάνει μια νέα εκκίνηση στην προσπάθειά του να  δείξει ότι ακόμα είναι πολιτικά ζωντανός. Και επέλεξε να εκμεταλλευτεί το δράμα των απεργών πείνας - μεταναστών και να ρίξει εμμέσως ευθύνες στον υπουργό Εσωτεριών κ. Ραγκούση.
Είπε ότι:  «Θα ήταν τραγική εξέλιξη να υπάρξει έστω και μία απώλεια. Θα ασκήσω όλη την επιρροή μου στους συναρμόδιους υπουργούς, ώστε να βρεθεί μια λύση»
Και τότε δέχτηκε την αντεπίθεση του Ραγκούση: «δεν ζήτησε να πληροφορηθεί τα δεδομένα που συνθέτουν το σύνολο του προβλήματος» που τον κάλεσε να διευκρινίσει «αν προτείνει τη νομιμοποίηση των παράνομων μεταναστών»
Και εκεί ο πολύς Βενιζέλος μάλλον έκανε .... την πάπια, προτιμώντας να μην απαντήσει.
Μέχρι εδώ έφτασε η επανάστασή του.
Μάλλον ... βάρυνε πάρα πολύ.... και έγινε μαλθακός.
===============================================
ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ: Χωρίς παρεξήγηση με τον πολύ καλό Ακτιβιστή αλλά έχουμε έντονη την ανάγκη να επισημάνουμε μιά άλλη άποψη επί του "συμπεράσματος" του άρθρου.
Ο Βαγγέλης κατ εμάς δεν ήταν ποτέ "μαλθακός" απλά ο άνθρωπος ήταν και εξακολουθεί να είναι υπέρμετρα φιλόδοξος  καθώς επίσης και παθολογικός εραστής της εξουσίας και της "καρέκλας"!!! 
Απόδειξη αυτού δε είναι ότι ο εν λόγω υπουργός και στέλεχος του κινήματος της ακινησίας παραδόθηκε αντί υπουργικής καρέκλας στον παράφρονα ΓΑΠ που έχει κατακρημνίσει το ελληνικό σύμπαν με άγονες οικονομικές πολιτικές αλλά και αποδομητική διάθεση σε  ότι αφορά το οτιδήποτε ελληνικό και εθνικό
ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ!!!! Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΧΩΡΙΣ ΕΝΔΟΙΑΣΜΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΣΥΡΦΕΤΟ ΠΟΥ ΗΓΕΙΤΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΠΑΡΑΦΡΟΝΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: