ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.3.11

Από που ψωνίζει η κυβέρνηση υπηρεσίες;

Από το Μαρικάκι
Παρά το προγκρόμ που έχει εξαπολύσει η κυβέρνηση κατά της κοινωνίας και κατά της χώρας, την οποία ξεπουλάει για πενήντα δις που όμως αρκούν ίσα για να συντηρούν το χρέος στα ίδια επίπεδα, όλα αυτά με το πρόσχημα της αποπληρωμής του χρέους και τη μείωση του ελλείμματος στη Δευτέρα Παρουσία, το Μαξίμου, πιο άπληστο από ποτέ,κάνει τα «ψώνια» του από την αγορά, όταν έχει τα δέοντα στο ... σπίτι. Εν μέσω κρίσης. Σπατάλη; Ε, όχι δα. «Λεφτά υπάρχουν» δεν είπε ο πρωθυπουργός; Το εννοούσε, απλώς ο ο ψηφοφόρος δεν ήταν ο αποδέκτης αυτής της δήλωσης αλλά ... ο χορηγός της.
Από ιδιώτες αγοράζει η κυβέρνηση λοιπόν της πολιτική της, δηλαδή, «συμβουλές», «μελέτες» και «υπηρεσίες» για το ενιαίο μισθολόγιο του Δημοσίου και για την κατάρτιση μέτρων για την πάταξη της φοροδιαφυγής. Προφανώς δεν εμπιστεύται το κράτος. Αυτό είναι μόνο για το άρμεγμα, αλλά όχι και να χαράσσει πολιτική! Εξάλλου όπως είπε ο Πάγκαλος στελεχώνεται από κοπρίτες, ακόμα και σήμερα που τα ινία έχει η openGov_mpateskyloialeste.gr.
Σύμφωνα με ερώτηση του Τσίπρα στη Βουλή:
«Με Διακήρυξη που υπογράφει ο Γενικός Γραμματέας Πληροφοριακών Συστημάτων Δ. Σπινέλλης (αρ. Πρωτ. Δ5 102 1139 ΕΞ 2011/8.2.2011) το Δημόσιο προχωρά σε Διεθνή Διαγωνισμό για την εκτέλεση έργου με τίτλο  «Σύμβουλος για την εφαρμογή μέτρων πάταξης της γενικευμένης φοροδιαφυγής και επίτευξης βιώσιμης φορολογικής συμμόρφωσης».
Σκοπός του έργου είναι η παροχή στο Υπουργείο υπηρεσιών σε τομείς που θα βελτιώσουν την πάταξη της Φοροδιαφυγής.  Σύμφωνα με το κείμενο της ερώτησης «γκρίζα σημεία» και φωτογραφικές «προδιαγραφές» για τον ανάδοχο έχουν προκαλέσει ήδη συνδικαλιστικές αντιδράσεις οι οποίες εύλογα ζητούν την παρέμβαση της Δικαιοσύνης.
Το κόστος του έργου- το οποίο είναι αντικείμενο των Δημοσίων Υπηρεσιών- ανέρχεται σε 2.552.250 ευρώ, όταν το Υπουργείο «διαθέτει υπηρεσίες, που με τον κατάλληλο συντονισμό, την επεξεργασία σχετικών πορισμάτων δεκάδων επιτροπών  καθώς και την αξιοποίηση σχετικών μελετών αρμοδίων φορέων (π.χ. Τράπεζα Ελλάδος) θα μπορούσαν να το εκτελέσουν».
Την ίδια ώρα, μετά από πενθήμερο διαγωνισμό στα τέλη Ιανουαρίου, «με απόφαση του υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου, ανατέθηκε σε δύο εταιρείες (Hay GroupIcap Group) η προετοιμασία μελέτης για το νέο μισθολόγιο έναντι του ποσού των 71.955 ευρώ».  Για το ενιαίο μισθολόγιο ο Τσίπρας έχει καταθέσει άλλη ερώτηση και θα θυμάστε ότι το «Π» έγραφε στο πορηγούμενο φύλλο του για το «Βαζελινάτο μισθολόγιο». και
Πρόκληση;
Ας μην αναρωτιώμαστε μετά για τις διάφορες Μίζενς και τις παραγραφές. Τα σκάνδαλα δεν τιμωρούνται γιατί είναι επίσημη πολιτική με κατεύθυνση τη φιλετοποίηση των υπηρεσιών του κράτους για να έχουν φαί οι αγορές...

Το Ποντικι

Δεν υπάρχουν σχόλια: