ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.3.11

Ραγδαίες εξελίξεις στην ΕΛ.ΑΣ μετά την παραίτησή Ραχωβίτσα...

Ο Παπουτσής δεν την έκανε δεκτή,επιβεβαιώνοντας έτσι πως στο εσωτερικό της ηγεσίας παίζονται "παιχνίδια εξουσίας"


Την παραίτησή του υπέβαλε το απόγευμα, ο Υπαρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Γιάννης Ραχωβίτσας. Ο υποστράτηγος αποφάσισε να προβεί στην έσχατη αυτή κίνηση μετά τα τελευταία δραματικά γεγονότα και τις εξελίξεις τις οποίες προκάλεσαν. Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής δεν έκανε δεκτή την παραίτηση επιβεβαιώνοντας εμμέσως πλην σαφώς πώς στα ανώτερα κλιμάκια της Αστυνομίας παίζονται παιγνίδια εξουσίας με φόντο τις κρίσεις αξιωματικών και με αιχμή του δόρατος την διαπάλη των εσωτερικών φατριών για την επικράτησή τους.





Αηδιασμένος από τα πολιτικά παιγνίδια που διαδραματίζονται εντός του Σώματος και διαμαρτυρόμενος για την αναξιοκρατία που επικρατεί στην Αστυνομία, ο Γιάννης Ραχωβίτσας προχώρησε στην υποβολή παραίτησης. Το φορτισμένο κλίμα που επικράτησε κατά την κηδεία του αστυνομικού Ευαγγελινέλη στο νεκροταφείο του Περιστερίου, με τις έντονες αποδοκιμασίες που ακούστηκαν κατά της ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ. από τους ένστολους συναδέλφους του εκλιπόντος, ήταν χαρακτηριστικό της εκρηκτικής ατμόσφαιρας που επικρατεί τόσο στην Αστυνομία όσο και στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν εν γνώσει του υποστράτηγου Ραχωβίτσα οι «ζυμώσεις» και οι υπόγειες διεργασίες που συντελούνται εσχάτως τόσο στο Αρχηγείο της Αστυνομίας όσο και στους διαδρόμους του αρμόδιου Υπουργείου, ως προς τις επερχόμενες κρίσεις αξιωματικών της ΕΛ. ΑΣ. Οι διεργασίες αυτές που σαν στόχο έχουν την προώθηση σε επιτελικές θέσεις του Σώματος αξιωματικών, πολιτικά χειραγωγημένων, όπως καταγγέλλεται ευρέως από στελέχη που ακόμη ενεργούν στη βάση του κριτηρίου της ικανότητας και αποτελεσματικότητας και όχι της υπαγωγής σε συγκεκριμένα πολιτικά λόμπι.



Η κηδεία του Ιωάννη Ευαγγελινέλη
Παράλληλα, ως φαίνεται ο υπαρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. αντέδρασε και στο απροκάλυπτο πολιτικό παιγνίδι των «συνδικαλιστών» οι οποίοι, αφορμής δοθείσης από τον θάνατο των δύο συναδέλφων τους, αναλώθηκαν εδώ και δύο εικοσιτετράωρα σε ενέργειες και επικοινωνιακά show, με μόνο στόχο την προώθηση προσώπων της αρεσκείας τους και την εξυπηρέτηση των συμφερόντων των «φατριών» που έχουν εκκολαφθεί στους κόλπους του Αρχηγείου και του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.





Σε αυτά τα πλαίσια εντάσσονται, κατά ασφαλείς πληροφορίες, οι φήμες που φέρουν τον Χρήστο Παπουτσή να έχει αποδώσει ευθύνες στον Γιάννη Ραχωβίτσα για το αιματηρό συμβάν στον Ρέντη, επικαλούμενος μάλιστα το γεγονός ότι ο σημερινός Υπαρχηγός ήταν και ο ιδρυτής της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. «Κάτι τέτοιο δεν ευσταθεί και ουδέποτε ο κ. Παπουτσής καταλόγισε ευθύνες στον κ. Ραχωβίτσα», είπε στην «Zougla.gr» ανώτερο στέλεχος του Υπουργείου. «Τέτοιες φήμες ανακυκλώνει το κύκλωμα των συνδικαλιστών που παίζουν παιγνίδια με τις “φατρίες” εν όψει κρίσεων», προσέθεσε και άλλη έγκυρη πηγή του Υπουργείου.

Zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: