ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.3.11

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δείτε τη διχοτόμηση της Ελλάδας σε ευρωπαϊκό χάρτη

Το USE Efficiency είναι η επίσημη ιστοσελίδα για τους μηχανολόγους της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Πάνω δεξιά έχει ένα χάρτη των χωρών που συμμετέχουν στο site, η χώρα μας εκπροσωπείται το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου η Ελλάδα φαίνεται μισή απ’ όση είναι. Για την ακρίβεια, ανατολική Μακεδονία και δυτική Θράκη έχουν περιέλθει στην Τουρκία! Θα πείτε ότι έγινε κάποιο «λάθος»! Ίσως να λέγαμε και εμείς «λάθος» εάν δεν ήταν επαναλαμβανόμενο αυτό το «λάθος» στα σύνορα της Ελλάδας σε χάρτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (έχουμε δει στο παρελθόν να μας λείπει η Κρήτη, η Ρόδος, η Χίος, όλο και κάτι μας… κόβουν οι… αγεωγράφητοι Ευρωπαίοι στους χάρτες τους). Και φυσικά το κωμικοτραγικό αυτή τη φορά είναι, ότι λείπει από τον ελληνικό χάρτη η μισή Μακεδονία και η Θράκη ενώ στο όλο θέμα εμπλέκεται το Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης! Μιλάμε για τρελά καραγκιοζιλίκια δηλαδή, εκτός εάν…
Επίσης, επειδή τελευταία (εδώ και ένα 8μηνο) ακούγονται διάφορα περίεργα σενάρια για Κεντρική – Δυτική Μακεδονία και Θράκη, τα οποία έχουν να κάνουν με το υπέδαφος (χρυσός, ουράνιο, πετρέλαιο) και τις ορέξεις του κυρίου Τζωρτζ Σόρος για… επενδύσεις, και αυτά συνδυάζονται με κάποια παλαιότερα σενάρια για τη δημιουργία μιας ανεξάρτητης Ρωμαίικης «δημοκρατίας» στην περιοχή με εδάφη ελληνικά, τουρκικά και βουλγάρικα και πρωτεύουσα την Κωνσταντινούπολη [ας μην πούμε προς το παρόν περισσότερα, κάποιοι παπάδες εκεί στο Αριστοτέλειο ελπίζουμε να το πήραν το μήνυμα], επισημαίνουμε ότι ο εν λόγω χάρτης δεν είναι και τόσο… τυχαίος! Τυγχάνει και «ταιριάζει» απόλυτα με κάποια απ’ όσα έχουμε ακούσει από πολύ σοβαρά χείλη.
Προς το παρόν απαιτούμε να γίνει άμεσα επίσημη παρέμβαση των αρμόδιων φορέων για να διορθωθεί (και) αυτός ο χάρτης!
                                                                                    tsantiri

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

fenete oti mallon to problima diorthothike..an kai tha ithela na matho tin ora pou to anakalypses ...
sorry poy ginome dyspistos alll oi epoxes vlepeis////