ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.3.11

Ανοικτές επιστολές και σχόλια (open gov) για το θεαθείναι; Έτσι δεν είναι κύριε Καστανίδη;...(ΤΣΑΜΠΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ,,,Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑ ΔΙΑΤΑΓΗΝ ΤΟΥ ΠΑΡΑΦΡΟΝΑ ΓΑΠ)

Υπάρχουν πολλά ερωτηματικά για το κ. Καστανίδη και για...
το πως ο ίδιος, αλλά και το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, που προΐσταται, λειτουργεί υπέρ της ελευθερίας του λόγου και της διασφάλισης των συνταγματικών μας ελευθεριών.

Παραδοχές και Δεδομένα:

2.  Σχέδιο Νόμου
3.  N927_1979 
Τα παραπάνω δεδομένα είναι για σχολιασμό, ο οποίος και έγινε στο site του:  
Στα δημόσια σχόλια του μητροπολίτη Πειραιώς κ.Σεραφείμ,  με αφορμή το εν λόγω νομοσχέδιο, που αφορούν μόνο μία πτυχή όπως:
«Υπάρχουν πολλών ειδών γενετήσιοι σεξουαλικοί προσανατολισμοί, ώστε μία συγκροτημένη πολιτεία να παρίσταται ανάγκη θεσμικά να προστατεύσει αυτούς τους ποικίλους γενετήσιους σεξουαλικούς προσανατολισμούς;»
... «Ώστε λοιπόν υπάρχει και άλλος σεξουαλικός προσανατολισμός στο ανθρώπινο γένος, που πρέπει να τον περιβάλλει με νομικό κύρος η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ;
Και διερωτώμεθα: έχει τέτοια εξουσιοδότηση από το εκλογικό σώμα;».
 «Ντρέπομαι ως ορθόδοξος επίσκοπος και ως Έλληνας πολίτης που αναπνέω τον ίδιο αέρα και πατώ στα ίδια χώματα με τον κ. Καστανίδη».

Απάντησε (έστω εμμέσως) στο μητροπολίτη Πειραιώς, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό,  χρησιμοποιώντας ως "υπαρξιακά" επιχειρήματα τα λόγια του Νίκου Καζαντζάκη:
«Άγιοι πατέρες της Εκκλησίας, ελπίζω να πιστεύετε στο Θεό όπως και εγώ».
«Ο Χριστός μου, Αυτός που γνωρίζω εγώ, δεν ντρεπόταν να αναπνεύσει τον ίδιο αέρα και να πατάει το ίδιο χώμα με τη Μαγδαληνή».

Βέβαια και αυτά επί της ουσίας  "κολοκυθόπιτα"
Το ουσιαστικό θέμα που μας κρύβει αυτή τη στιγμή είναι η φίμωση που περνάει για το διαδίκτυο, καθώς επίσης ξεκαθαρίζει και το θέμα των εβραίων με το περιβόητο "Ολοκαύτωμα". ...
Το πρώτο το κατανοώ, όσο για το δεύτερο το θεωρώ υπερβολικό.
Υπερβολικό οχι για την ύπαρξη, αλλά ως ζήτημα για τον αριθμό των θυμάτων.

Πως θα καταδικάσεις κάποιον που θα αμφιβάλει για τον αριθμό;
λ.χ. θα καταδικαστεί κάποιος με φυλάκιση και πρόστιμο, όταν θα αναφέρει ή έστω να ισχυρίζεται ότι ήταν 300 χιλιάδες και το ΚΙΣ να επιμένει για έξη εκατομμύρια ;
Θα υπάρξει πρόβλεψη να κατατεθούν ονόματα και διευθύνσεις; 


Αυτά είναι φαιδρά, όταν καταδικάζουμε ισχυρισμούς και απόψεις. 
Αυτό που ίσως είναι το ζητούμενο να κερδίσουν η ματαιότητα και οι φυλετικές εμμονές των εμπνευστών τους.
 
Ουσία του "νομοθετήματος" Κατστανίδη είναι μία και δεν επιδέχεται ερμηνείες:
Πρόκειται για ένα "νομοθέτημα" ευρωπαϊκής έμπνευσης.

Δηλαδή, το σιωνιστικό λόμπι (καμία σχέση ή υπονοούμενο για εβραϊσμό ή θρησκείες) που ελέγχει απόλυτα το χρηματιστηριακό σύστημα (ΔΝΤ, ΕΚΤ, συγκρότημα Ρότσιλντ κλπ...) υποχρεώνει ΟΛΕΣ τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις να προσχωρήσουν σε ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ πολιτικές μέσα από νομοθετήματα αυτού του είδους.

Η τελευταία ευρωπαϊκή χώρα, πριν τις "πρωτοβουλίες" Καστανίδη, ήταν η Ιταλία της κυβέρνησης Μπερλουσκόνι. Νομοθέτησαν, σχεδόν ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ, όσα περιγράφει ο κ. Καστανίδης (μάλλον κύριε "αριστερέ" Χάρη, αντιγραφή του Μπερλουσκονικού νόμου έκαναν οι τεχνοκράτες σου)

Σήμερα, στην Ιταλία έχουν μια Αρχή που επιβάλλει ποινές, καταργεί αριστερά δημοκρατικά ιστολόγια, φιμώνει την ελευθερία, με πρόφαση το περιβόητο ολοκαύτωμα...

Σε λίγο, ο σιωνισμός, δηλαδή ο ναζισμός του 21ου αιώνα, θα αποτελεί μνημείο δόξας για τις λεγόμενες δημοκρατικές κυβερνήσεις.

Ο καθένας είναι ελεύθερος να πιστεύει όποια θρησκεία θέλει... Αλλά, σήμερα -ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΓΝΩΣΗ και επίφαση το ρατσισμό- ο κ. Κατσανίδης νομιμοποιεί το σιωνισμό.

Το μανοδικό θεοκρατικό ναζιστικό καθεστώς του πλανήτη (στο Ισραήλ η θρησκεία είναι ΤΑΥΤΙΣΜΕΝΗ με το σιωνισμό και το κράτος) επιβάλει πολιτικές στην παγκόσμια κοινότητα.
Κι εδώ, τη κερκόπορτα ανοίγει ένας δήθεν προοδευτικό πολιτικός, που ουσιαστικά λειτουργεί ως υπάλληλος του σιωνισμού και του ΔΝΤ!

Τέλος θέλω να επισημάνω ότι:

Στα παραπάνω σχόλια ( του opengovέχει κατατεθεί και η άποψη (Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου 2011)  Ανοικτή επιστολή στον υπουργό της «δικαιοσύνης»: Είστε «εχθροπαθής» κ. υπουργέ ;

Μετα τα παραπάνω... θα επιμείνει να  προχωρήσει σε ψήφιση αυτού του νομοσχεδίου;

Σας πληροφορώ ότι η χουντική κυβέρνηση με το  NΔ 494_1970 έχει νομοθετήσει με πιο δημοκρατικά κριτήρια και δεδομένα.

Ελπίζουμε τέλος, ότι θα έρθει κάποια άλλη δημοκρατική κυβέρνηση (να το εννοεί) και να καταργήσει όλα αυτά τα νομοθετήματα που στραγγαλίζουν τις δημοκρατικές ελευθερίες καθώς επίσης και όλα τα άλλα που ευνοούν την διαφθορά, με το ακαταδίωκτο, και την ανήθικη (ποινική ευθύνη εννοώ - και όχι το ξεκάκαρφωμα της πολιτικής τάχα ευθύνης που τόσο ανερυθρίαστα αναλαμβάνουν υποκριτικά) ασυλία των βουλευτών.


Νάσος
Στοχασμος Πολιτική

Δεν υπάρχουν σχόλια: