ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.9.11

Προς το άχρηστο πολιτικό σύστημα της χώρας, που καταστρέφει την αξιοπρέπειά μας και τον μόχθο των γενιών που πέρασαν. ΠΗΓΗ: Προς το άχρηστο πολιτικό σύστημα της χώρας, που καταστρέφει την αξιοπρέπειά μας και τον μόχθο των γενιών που πέρασαν.


 Γράφει ο Γιώργος Κασιμάτης

Τα τελευταία χρόνια και εννοώ, λίγα χρόνια μετά τούς ολυμπιακούς αγώνες, (και πριν σε αρκετές περιπτώσεις), βλέπουμε να διαμορφώνετε μια κατάσταση στο πολιτικό σύστημα, που δεν έχει να κάνει με τις αξίες του παρελθόντος και με πολιτική, αλλά με επιχειρηματική δραστηριότητα, αλεξιπτωτιστών καιροσκόπων, ανίκανων και επικίνδυνων κάποιων, υποψήφιων, η φύλων περιβάλλοντος του εκάστοτε Πρωθυπουργού, (ο οποίος είναι αμφιβόλου γνώσεων και εμπειρίας, αλλά τοποθετημένος λόγο κληρονομικού δικαιώματος, του ονόματος, λες και η επιφοίτηση είναι κληρονομική).
Παράδειγμα, άκουσα κάποια πολιτικό να λεει, κόρη γνωστού πολιτικού, ότι αγωνίστηκε για αυτό που είναι σήμερα, αλλά χωρίς να έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή της, όπως οι περισσότεροι.
Δεν νομίζω ότι θα την ήξερε ακόμα και η μάνα της, εάν .......
δεν ήταν από την συγκεκριμένη οικογένεια.  

Και τέλος πάντων, τους αρχηγούς των κομμάτων τους ανέχεσαι, όμως τους υποψήφιους Βουλευτές, η τους διαλέγει η άστοχη επιλογή του κόσμου, χωρίς το κριτήριο για παράδειγμα του επιτυχημένου τεχνοκρατικού επαγγέλματος τους, αλλά  ανάλογα με την δημοτικότητα τους στην τηλεόραση, (βλέπε ηθοποιούς, τραγουδιστές, αθλητές, παρουσιαστές, μοντέλα, δημοσιογράφους κ.λ.π.), που δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχουν με την πολιτική.
Το δε φιλικό περιβάλλον, δεν μπορείς να το αποφύγεις και ιδικά εάν είναι επικρατείας, ανεξάρτητα από το αν είναι ικανός ο άλλος η όχι, να κάνει πολιτική,  (συνήθως δεν είναι και έχουμε παραδείγματα τελευταία), αλλά ενδιαφέρεται κατά κανόνα να πλουτώ-αρπάξει γρήγορα, οπότε τον τρως στην μάπα, λαϊκιστή.

Με αυτές τις επιλογές λοιπόν και επειδή ο Έλληνας και ιδικά σε αυτή την περίπτωση (των πολιτικών δηλαδή), κατά κανόνα ότι δηλώσει είναι, η χώρα έφτασε στο σημερινό σημείο.

Έχοντας λοιπόν μια κυβέρνηση, (δήθεν Σοσιαλιστικού κόμματος) η οποία βγήκε στην εξουσία, λέγοντας στην ουσία ψέματα στον λαό και μια αντιπολίτευση, Νέας Δημοκρατίας, η οποία ακολουθεί την ίδια συνταγή για να βγει στην κυβέρνηση, (η οποία δήλωσε στο παρελθόν, ότι πλήρωσε για τα γενόμενά της, εννοώντας την καρέκλα, γιατί δεν είδαμε να βάλει κανείς το χέρι στην τσέπη και να δώσει πίσω αυτά που ορισμένοι-αρκετοί, καταχράστηκαν και με τα ίδια άτομα στην ουσία στους κόλπους της), προσπαθούν να μας πείσουν εμπαίζοντας μας, ότι θα δούμε φως κάποια στιγμή, η με τους μεν η με τους δε και θα βγούμε κάποια μέρα από το χάος που μας βρισκόμαστε και που οι ίδιοι δημιούργησαν με την ανικανότητα τους, (πιστεύοντας ότι είναι οι σωστοί και οι μοναδικοί στις πράξεις τους), καταστρέφοντας ακόμα και την αξιοπρέπεια μας σαν λαός, στο εξωτερικό, (αλλά για το καλό μας πάντα, ας γελάσω).

Συγχαρητήρια λοιπόν σε όλους αυτούς και των δύο κομμάτων που μας νοικοκύρεψαν, και που μέχρι τώρα, ότι είχε δημιουργηθεί με αγώνες και αίμα από τον κόσμο τα μεταπολεμικά χρόνια, το έχουν ισοπεδώσει, γυρίζοντας την χώρα πίσω, στο 1940-1950, με την αύξηση του κόσμου να πεινάει, να τρωει από τα σκουπίδια, να χάνει τα σπίτια τους και να μην έχει ίχνος περίθαλψης, μόρφωσης και επίπεδο ζωής.
Και από την άλλη, να ζουν, να ευημερούν και να καλοπερνάνε, όλοι αυτοί οι υποτιθέμενοι πολιτικοί, που στην ουσία, είναι ένας συρφετός, απατεώνων, ανίκανων, ψευτο-Θόδωρων, (κ.λ.π. χαρακτηρισμών), του δημοσίου χρήματος, βρισκόμενοι σε ένα καθεστώς ατιμωρησίας, προστασίας και αναισθησίας, εις βάρος του λαού και που στην ουσία, οι περισσότεροι από αυτούς, η ήταν ανίκανοι στο επάγγελμά τους, οι ήταν άνεργοι πριν την πολιτική τους καριέρα, Βέβαια υπάρχουν και οι άλλοι, αυτοί που πήραν πτυχίο πανεπιστημιακής σχολής, επί Υπουργίας τους. Όλοι τους ξέρουμε).
Ή συνδικαλιστές, που είναι γνωστό ότι άλλα λένε όταν είναι ακόμα συνδικαλιστές, συγκαλυμμένα, από τα πολιτικά τους συμφέροντα, που άγονται και φέρονται, έως να μπουν και αυτοί στο πολιτικό σύστημα, και άλλα μετά, ως δήθεν πολιτικοί, γιατί τσεπώνονται κανονικά, από αυτούς, (τον κόσμο), που οι ίδιοι εμπαίζουν, πριν και μετά την (πολιτική τους καριέρα).
Ισοπεδώνοντας τα πάντα, (για το δικό μας συμφέρον. Ας γελάσω!!!), λέγοντας ότι φτιάχνουν καλύτερα τα πράγματα.

Φαντάζομαι, θα τρίζουν τα κόκαλα πολλών πραγματικών και γνήσιων πολιτικών από το παρελθόν.
Και εμείς θα φτάνουμε στο σημείο να λέμε, τι καλά ήταν το διάστημα της Δικτατορίας-Χούντας, γιατί και ανάπτυξη υπήρχε και πρόγραμμα, και δεν φοβόσουν να περπατήσεις στην Αθήνα, γιατί υπήρχε ασφάλεια, επειδή δεν υπήρχαν μετανάστες και ανεργία.
Δεν τους άρεσαν οι κομουνιστές!!!!!
Τι να κάνουμε. Η ιστορία έδειξε, (από το 40 και μετά), ότι δεν είχαν και άδικο.

Κάποτε μου είπε κάποια πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, ότι τι να κάνουμε, κάνουμε ότι μας λένε από την Ευρώπη και υπάρχει ατιμωρησία, γιατί ο ένας κρατάει τον άλλον.
Τότε ποίος ο λόγος, να πληρώνονται 300 μαϊντανοί + οι παρατρεχάμενοι τους, (οι οποίοι επί πλέον γνωρίζουν για τις ρεμούλες των άχρηστων της βουλής), σε αυτή την βουλή και να μην είναι 100?? Να μία οικονομία.
Όπως άλλη μία, να λιγοστέψουν οι μισθοί των υπαλλήλων της Βουλής, η ακόμα και οι υπάλληλοι, οι οποίοι ούτος η άλλως δεν χωράνε κιόλας στο κτίριο της Βουλής, αλλά και είναι και με περίεργες ειδικότητες, όπως γυμναστές π.χ., που δεν ξέρω που μπορεί να χρειάζονται και να ενταχθούν στο ενιαίο μισθολόγιο.
Είναι δε όλοι τους παιδιά και φίλοι των βουλευτών και κανονικά δεν θα έπρεπε να πληρώνονται 16 μισθούς τον χρόνο (κατά τον Πετσάλνικο 12 + 4 μισθούς επίδομα), δηλαδή 16. Ακόμα και στα προφανή δούλεμα πέφτει.
Και αντί να πάρουν χρήματα, από αυτούς που πραγματικά πρέπει να φορολογηθούν, που οι ορισμένοι είναι στο Μεξικό, η σε χώρες της Λατινικής Αμερικής, (βλέπε Κουντουρά, από πληροφορίες, μετά του συζύγου γιατί χρωστάνε στο δημόσιο), αλλά και από αυτούς που είναι εδώ, (επιχειρήσεις Ελληνικές και ξένες, κατά κανόνα Γερμανικές και ιδιώτες με επιρροή), δεν τους θίγουν οικονομικά, διότι φοβούνται ότι θα χάσουν την εύνοια της χρηματοδότησης, η της επιρροής τους για ψήφους, πέρα βρέχει. Πάτρα λοιπόν από τον λαό, πού δεν μπορεί να αντιδράσει και ας πάει να κουρεύεται.
Αντί να τα πάρουν από τα χρωστούμενα της Γερμανίας από τον πόλεμο, πρόστυμμα προς την Siemens για τις απατεωνιές της για τα λαδώματα των πολιτικών που τόσο άκομψα συγκάλυψαν, αλλά που όλοι μπλεγμένοι είναι.
Ακόμα, από ελλιμενισμό Ρωσικού στόλου στο Αιγαίο, να έχουμε και την προστασία των Ρώσων.
Η από οικονομική συνεισφορά των δυνάμεων που πέρασαν από την Ελλάδα για την Λιβύη. Τζάμπα και αυτό.
Από εξόρυξη του υπεδάφιου πλούτου της χώρας.
Τίποτα. Πέρα βρέχει. Άλλωστε είναι όλα για χάρισμα ούτε καν πούλημα.

Άλλωστε ο Παπανδρέου, το είπε. Δεν τον ενδιαφέρει εάν ξανά βγει. Και συμπληρώνω, (γιατί την σύνταξη του πρωθυπουργού την έχει βρέξει χιονίσει, όπως ο Καραμανλής). Οπότε χέστηκε για τον κόσμο, αυτό τουλάχιστον το ξέρει.
Βέβαια τα CDS δεν τα ξέρει, γιατί από ότι ακούγεται τα γνωρίζει καλύτερα ο αδελφός του ο Νικολάκης. (Κατά πληροφορίες των Ευρωπαίων).

Κάπως έτσι ξεκίνησε λοιπόν, ξεκίνησε η Γαλλική επανάσταση και η επανάσταση των Μπολσεβίκων, γιατί πείναγε ο κόσμος και κάποιοι λίγοι καλοτρώγανε.
Αλλά όταν θα έχουν να αντιμετωπίσουν το ίδιο φαινόμενο, θα είναι αργά, γιατί τότε δεν θα μπορεί να μαζευτεί ο κόσμος, και θα σας φαει λάχανο κύριοι, (Ας πούμε Πολιτικοί, η Πολιτικοί της συμφοράς).

Κάπως έτσι ξεκίνησε, η Γαλλική επανάσταση και η επανάσταση των Μπολσεβίκων. Αλλά όταν θα έχουν να αντιμετωπίσουν το ίδιο φαινόμενο, θα είναι αργά, γιατί τότε δεν θα μπορεί να μαζευτεί ο κόσμος, και θα σας φαει λάχανο κύριοι, (Ας πούμε Πολιτικοί, η Πολιτικοί της συμφοράς).
Και μετά σου λένε, ότι είναι προπηλακισμός το κράξιμο των πολιτικών και αντί-δημοκρατικό.
Λες και είναι δημοκρατικό, η περικοπή των μισθών και των συντάξεων, που στο κάτω κάτω, όλοι είχαν πληρώσει κρατήσεις, σε όλη τους την ζωή, για τον λόγο αυτόν Και αυθαίρετα και αντισυνταγματικά σε μία μέρα, με ότι αυτό συνεπάγεται σε υποχρεώσεις, πληρώνονται τα μισά.
Μήπως δικά τους είναι???
Η κατά δήλωση πρωθυπουργού, γιατί να είναι τόσοι οι εργαζόμενοι, δεν βαριέσαι, να είμαστε ευτυχισμένοι με έναν εργαζόμενο ανά τετραμελή οικογένεια.
Τουλάχιστον αυτό, όλοι το καταλάβαμε, δόξα τον θεό, όλοι γνωρίζουμε και καλύτερα ελληνικά από αυτόν.
Και από την άλλη κάποιοι τύπου Βενιζέλος, διαβάζουμε ότι θα δαπανήσουν 900.000 ευρώ για την διακόσμηση του πολιτικού τους γραφείου.
Μπορεί να τα πάρει όμως από τον πεθερό του πού από ότι είπε φίλος από την Θεσ/νίκη, είναι κάτι σαν τον Μπόμπολα της Μακεδονίας.

Η όλα πάνε καλά στην παιδία, αλλά συγνώμη που δεν έχουμε βιβλία θα τα κάνουμε φωτοτυπίες που δεν θα τα πληρώσουν οι γονείς αλλά τελικά ο λαός.
Και θα δώσουμε και CDs στα παιδιά, που κατά τύχη ακούστηκε, ότι τα τυπώνει ο σύζυγος της Διαμαντοπούλου, προς 5 ευρώ το ένα.!!!!!!!!
Εάν είναι αλήθεια.......... Τυχαίο δεν νομίζω!!!!!!!!!
Και βλέπουμε χαμόγελα επιτυχίας από τις (Διαμαντοπούλου, Χριστοφιλοπούλου και μην χέσω Γεννηματά), που κανονικά, από ντροπή θα έπρεπε να μην βγαίνουν από τα σπίτια τους.
Αλλά που τσίπα.
Για αυτό είμαστε χειρότερη της Ουγκάντας.

Ακόμα πιστεύω, ότι με τους άχρηστους πολιτικούς που έχουμε, και ιδικά στο εξωτερικών, (βλέπε, Σαμαράς την εποχή που ήταν ΥΠΕΞ και θέλει να γίνει και Πρωθυπουργός τρομάρα του, Ξενογιαννακοπούλου, Δρούτσας κ.λ.π. απίστευτοι φωστήρες), όχι Τουρκία αλλά και Σκόπια μπορεί να γίνει η Ελλάδα. Γιατί όπως βλέπουμε, οι προκλήσεις καλά κρατούν από τους γύρο μας, ακόμα και από την Αλβανία, που κατά τα άλλα, έφαγε πολλά λεφτά από το δημόσιο της χώρα μας, εξ αιτίας της εισόδου των μεταναστών της εδώ.
Να είναι καλά ο Σαμαράς το παιδί, που διαμαρτυρήθηκε κιόλας κάποια στιγμή, για την πληθώρα των μεταναστών στην χώρα.

Πάντως με πρωθυπουργό τον Ερντογάν, σίγουρα πιο ασφάλεια και ανάπτυξη θα έχουμε, από ότι με τους δικούς μας, όποιοι και να είναι αυτοί.

Για αυτό λοιπόν αγαπητοί μου, στις επόμενες εκλογές:
ΟΧΙ στο ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ, που μας έφεραν εδώ που μας έφεραν.
ΝΑΙ όπου αλλού θέλετε.
Και ιδικά ΝΑΙ σε ανθρώπους με μόρφωση.
ΟΧΙ σε αθλητές, ηθοποιούς, τραγουδιστές, μοντέλα, δημοσιογράφους, συνδικαλιστές.

(Πάρτε για παράδειγμα, την κατά τα άλλα συμπαθέστατη Μάγια Τσόκλη.
Πληρώνεται τον μισθό του βουλευτή, αλλά ποτέ δεν είναι στην βουλή, προς χάριν των ταξιδιών της.
Δηλαδή πληρώνεται μία φορά σαν βουλευτής από τον Ελληνικό λαό χωρίς να υπάρχει στη βουλή και άλλη μία, πλουσιοπάροχα, για τα ντοκιμαντέρ της από την ΝΕΤ, ταξιδεύοντας σε όλο τον κόσμο. Δηλαδή δύο φορές από τον λαό).

Τελικά, είστε άχρηστοι, ανάξιοι, απατεώνες και επικίνδυνοι, κύριοι.
Και εάν νομίζεται ότι αυτό που κάνετε είναι πολιτική, για τον περισσότερο κόσμο πια είναι κομπογιαννιτισμός.

Ευχαριστώ.
 
 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

«Υπέρ σκυβάλου κοπρηρού και δυσοσμίας ούρου»!

Πολλοί ισχυρίζονται ότι τα χαράτσια που επιβάλλονται από την κυβέρνηση - και η τακτική με την οποία επιβάλλονται - είναι ...οθωμανικού τύπου.

Η στήλη αρνείται διαρρήδην την παραπάνω κακόβουλη κριτική εναντίον της κυβερνήσεως.

Επιπλέον:

Ενεκα των κρισίμων στιγμών που διανύουμε, με υψηλό αίσθημα ευθύνης, στεκόμεθα παρά τω πλευρώ της πατριωτικής και σωτήριας κυβέρνησης του τόπου και προτείνουμε στους κ.κ. Παπανδρέου - Βενιζέλο, μερικές πιο «ελληνικές» ιδέες για την επιβολή και είσπραξη φόρων.

Με την επιλογή ταύτη, αφ' ενός θα διευρυνθεί το πεδίο της φορολογικής βάσης, αφ' ετέρου θα καταρρεύσουν οι αιτιάσεις των κακόπιστων που κακολογούν την κυβέρνηση περί «οθωμανικής πρακτικής».

Τέτοια μέτρα, πιο «φιλικά» προς τον άνθρωπο, πιο «ευέλικτα» και - επαναλαμβάνουμε - πιο «ελληνικά», θα μπορούσε να αντλήσει το οικονομικό επιτελείο (σ.σ.: σε συνεργασία με την τρόικα, βεβαίως) από την εμπειρία, για παράδειγμα, του Βυζαντίου.

*

Ενδεικτικώς:

*

Επί Μέγα (και Αγίου) Κωνσταντίνου, στο Βυζάντιο, τα έσοδα του κράτους

«καλύπτονταν με την εξοντωτική εισφορά σε χρυσό και ασήμι, το διαβόητο "Χρυσάργυρο" φόρο, που θα φέρει σ' απόγνωση τα φτωχότερα στρώματα.

Η αδυναμία καταβολής αντιμετωπιζόταν με βασανιστήρια και φυσική εξόντωση.

Οι γονείς αναγκάζονται να πωλούν τα παιδιά τους, και εκπόρνευαν τις θυγατέρες, γράφει ο Ζώσιμος: "Ηδη δε και μητέρες απέδοντο τους παίδες και πατέρες επί πορνείου θυγατέρας αστήσαντο".

Οι αγρότες πλήρωναν, πάντα σε χρυσό και ασήμι, φόρο για τα βόδια, τα μουλάρια, τους σκύλους...

Επιβλήθηκε φόρος οικοδομής, ο "αερικός" και ο καπνικός, "κεφαλικός" φόρος.

Φορολογήθηκαν ακόμα και τα αφοδεύματα και τα ούρα, όπως μας ιστορούν οι Bυζαντινοί χρονογράφοι Κεδρηνός και Γλυκάς.

Κι ο Μανασσής μας λέει στην έμμετρη ιστόρησή του:

"... άπας ανήρ τε και γυνή, παις, κόρη τε και βρέφος

προσαίτης, απελεύθερος, οικέτης ουκ οικέτης

υπέρ σκυβάλου κοπρηρού και δυσοσμίας ούρου

εν εξ αργύρου νόμισμα παρείχε τω ταμείω..."»

*

(Γιώργος Φαρσακίδης, «Ιαματικά ψεύδη και "βέβηλες" προσεγγίσεις», εκδόσεις «Σύγχρονη Εποχή», σελ. 174)

Γράφει:
ο Νίκος ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ