ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.9.11

ΜΗΠΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ "ΤΕΛΟΣ"??? ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ!....

Μαξίμου: Συναγερμός πριν τη νέα κουβέντα με Σόιμπλε

Έκτακτη συνάντηση του οικονομικού επιτελείου πραγματοποιείται αυτή τη στιγμή στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου.

Στη σύσκεψη συμμετέχει εκτός από τον Ευάγγελο Βενιζέλο και το Γιώργο Ζανιά και ο τέως αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρική Τράπεζας, Λουκάς Παπαδήμος.

Ο κύριος Βενιζέλος, ενημερώνει τον πρωθυπουργό για τα...
αποτελέσματα της χθεσινής συνομιλίας που είχε με το Γερμανό υπουργό Οικονομικών κ. Σόιμπλε. Υπενθυμίζεται ότι η συνομιλία των δυο ανδρών θα επαναληφθεί σήμερα το απόγευμα.

Όπως προκύπτει από πληροφορίες του protothema.gr οι τέσσερεις άνδρες συζητούν τη στρατηγική που πρέπει να ακολουθήσει ο κ. Βενιζέλος κατά τη διάρκεια της σημερινής συνομιλίας με τον κύριο Σόιμπλε.

Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός μαζί με τον υπουργό Οικονομικών, θα συναντηθούν και με την διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας.

Γιατί θέλουν να μας «σουτάρουν» από το ευρώ;


ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ: Αναρωτιόμαστε ...... Αν τελικά η Ελλάδα Πτωχεύσει και επίσημα ...έστω και με "ελεγχόμενη πτώχευση" και συνάμα υποτιμηθεί το νέο νόμισμα και επιπλέον έχουμε νομίσματα  ή οικονομία δύο ταχυτήτων................ Εάν λοιπόν συμβεί κάτι τέτοιο , και ανεξάρτητα του επικοινωνιακού σερβιρίσματος της κυβέρνησης η οποία θα επιχειρήσει να παραπλανήσει στην ουσία τον ελληνικό λαό για την ΠΤΩΧΕΥΣΗ του και την εν δυνάμει πείνα που τον περιμένει................
Ο ΛΑΟΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΑ ΑΒΓΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΛΩΣΗΣΕΙ????
ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ...........

1 σχόλιο:

ΑΔΗΣ είπε...

Διανύουμε την εποχή των ΛΟΓΩΝ.
Άσχετα εάν έχει πέσει πυρηνική
βόμβα, δέν έχει συμβεί για εμάς
εάν δέν το ΠΕΙ κάποιος.