ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.9.11

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΓΛΕΙΨΙΜΟ ΣΤΟΝ ΣΟΙΜΠΛΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Η ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩ

ΕΚΤΑΚΤΟ: “Μακρά” τηλεφωνική συνομιλία Βενιζέλου – Σόιμπλε“
 Απο ολυμπια
Μακρά” τηλεφωνική επικοινωνία είχαν σήμερα το απόγευμα ο Ευάγγελος Βενιζέλος με τον Γερμανό ομόλογό του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε. Σύμφωνα με την ενημέρωση του Υπουργείου στους οικονομικούς συντάκτες, τα θέματα που απασχόλησαν την συνομιλία ήταν “οι τρέχουσες εξελίξεις σε Ελλάδα, Ευρωζώνη και ΕΕ”. 
Οι συνομιλία θα επαναληφθεί και αύριο, αναφέρει το Υπουργείο Οικονομικών.
Ωστόσο, αυτή η επαφή (και μάλιστα μεγάλης διάρκειας) δείχνει την αγωνιώδη και γεμάτη σύγχυση πολιτική της κυβέρνησης να διαχειριστεί τα πράγματα, αφού η τρόικα απαιτεί εδώ και τώρα νέα μέτρα και μάλιστα άμεσα απολύσεις στον δημόσιο τομέα. 
Η κυβέρνηση από την πλευρά της αντιδρά με έκτακτα και αποσπασματικά μέτρα, χτυπώντας τους συνήθεις υπόπτους. 
Παράλληλα, αυτή η επαφή ήρθε μετά από μια δραματική ημέρα, εν μέσω φημών για την “συντεταγμένη χρεοκοπία” της Ελλάδας, που διατυμπάνιζαν όλοι οι Γερμανοί αξιωματούχοι σε δηλώσεις τους, με επίκεντρο τον Υπουργό Οικονομίας Φ. Ρέσλερ και την Γερμανίδα Καγκελάριο Μέρκελ, υποστηρίζοντας ότι δεν είναι ταμπού μια χρεοκοπία της Ελλάδος.
Nωρίτερα ο κ. Σόιμπλε είχε δηλώσει ότι ”δεν υπάρχει λόγος να συζητάμε για δεύτερο πακέτο βοήθειας αν δεν εκπληρωθούν οι όροι για την εκταμίευση της έκτης δόσης”. 
Σύμφωνα με το Γερμανό υπουργό Οικονομικών ωστόσο, οι συνθήκες της Ε.Ε δεν προβλέπουν την έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: