ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.9.11

ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ, ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΝΤΟΥ ΣΕ ΕΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΛΕΒΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΒΙΟΣ ΣΑΣ;



Πού είστε κρυμμένοι  "αγανακτισμένοι" πολίτες του Συντάγματος; Λουφάξατε; Ξεχάσατε τα συνθήματά σας προς τους κυβερνώντες, "όπου και να πάτε θα σας βρούμε;" Τώρα που η Κυβέρνηση κάνει την πιο ξεδιάντροπη, επαίσχυντη ληστεία στις οικογένειες και τα σπίτια σας. Θα πάτε σαν τα... σκυλάκια να πληρώσετε τους παράνομους φόρους;

Πού είστε ρε "αγανακτισμένοι" να κάνετε... ντου; Έτσι δεν λέγατε ότι θα κάνατε στη Βουλή; Πού είστε λοιπόν να κάνετε "ντου" στις εφορίες και στο Υπουργείο Οικονομικών για να δείτε τον ...αρχιληστή Βενιζέλο που με το έτσι- θέλω σάς αρπάζει το σπίτι και ό,τι οικονομίες σας έμειναν; Αντί να δώσετε τα χρειώδη στα παιδιά σας, ο Βενιζέλος θα  πάρει το βιος σας για να το καταθέσει στους τροϊκανούς και στους εγκληματίες της διεθνούς τοκογλυφίας!
Πού είστε ρε να κάνετε επανάσταση; Σήμερα γίνονται πολύ χειρότερα απ'ότι γίνονταν το 1909!
Τέτοια χούντα δεν έχει περάσει ποτέ από τον τόπο!
Πού είστε ρε Έλληνες αγανακτισμένοι να ανατρέψετε την Κυβέρνηση των εθνοπροδοτών;
Ο Τσίπρας το είπε: "Ο λαός να ξεσηκωθεί και να ανατρέψει την Κυβέρνηση". Και ο Καρατζαφέρης είπε για την Κυβέρνηση: "Δεν θα σας αρκούν τα ειδικά δικαστήρια. Θα έχουμε Γουδί"!
Που λουφάξατε λοιπόν συνέλληνες...αγανακτισμένοι;
Αεροψεκασμούς  σάς έχουν κάνει και έχετε αδρανοποιηθεί; 
 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΗΘΕΙΑ; ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ;

From HEIL GAP ( or mind the GAP )