ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.9.11

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΙΟΓΟΝΑ ΣΕΡΒΙΡΕΙ Ο DEALER ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΗΝ Κ.Ο ΠΑΣΟΚ! ..ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΘΙΣΜΕΝΑ ΘΡΑΣΙΜΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η Κ.Ο ΠΑΣΟΚ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΙΟΓΟΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΝ



Από τη σημερινή ομιλία του πρωθυπουργού στην Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ: 
* (σε παρένθεση ο σχολιασμός μας με τα απαραίτητα link για να αναδειχθεί το παραισθησιογόνο και ο απατεώνας εβραιοαμερικάνος dealer που πουλάει τα πάντα για την αμερικανιά του)
Άλλωστε, φίλες και φίλοι, τι θα πει πολιτικό κόστος; 
( σαφώς για τον ίδιο προσωπικά και την κλίκα του δεν σημάινει τίποτα μια και θα αφήσει την χώρα μαζί με την οικογένεια του. Οι άλλοι όμως που μένουν πίσω απλά για τον ΓΑΠ είναι αναλώσιμοι όπως ακριβώς και ο λαός που τον θυσι΄'αζει στο όνομα των τραπεζών που τον πληρώνουν ποσοστά για την πολιτική που απαιτεί ο ίδιος να την αποκαλεί εθνοσωτήρια) Θεώρησε ποτέ κανείς από εμάς, από όλους μας, ότι το καθήκον μας απέναντι στη χώρα είναι λιγότερο σημαντικό από την έδρα μας στη Βουλή; Πόσες φορές στην ιστορία της Ελλάδας λοιδορήθηκαν, πολεμήθηκαν όσοι είπαν απλώς την αλήθεια (ποιά είναι η αλήθεια του ΓΑΠ?? εδώ και δύο χρόνια έχει διαγράψει την αλήθεια από το ελληνικό λεξιλόγιο του), όσοι ενόχλησαν συμφέροντα, όσοι δεν χάιδεψαν αυτιά; Μπορεί να έχασαν ή να κέρδισαν εκλογές, ακόμη και να πέθαιναν στην ψάθα (εδώ βάζουμε τα γέλια και  σας παραπέμπουμε στο link), όμως, δικαιώθηκαν (εδώ πρέπει να ομολογήσουμε οτι ο dealer των παραισθησιογόνων σερβίρει και για την πάρτη του "πρώτο" πράγμα)  από την ιστορία. Αυτούς διδάσκουν οι δάσκαλοί μας στα σχολεία, ως λαμπρά παραδείγματα πατριωτών, όχι όσους φυγομάχησαν. Ποιο πολιτικό κόστος, λοιπόν;


*πληροφορίες από Παραπολιτικά

Δεν υπάρχουν σχόλια: