ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.9.11

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: "Ο ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ" ΜΕ ΤΑ 52 ΑΚΙΝΗΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΡΙΤΕΚΝΟΥ!!! ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΓΑ ΞΥΓΚΙ ΕΒΓΑΖΕ ΤΟ ΚΥΤΟΣ!!

  Η σύζυγος του Πάγκαλου παίρνει επίδομα τρίκτεκνου! [ΕΓΓΡΑΦΟ - ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ]


Τελικά είχε δίκιο ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος όταν είπε "μαζί τα φάγαμε". Μόνο που ξέχασε να διευκρινίσει ότι δεν εννοούσε τους Έλληνες αλλά τη σύζυγό του, η οποία λαμβάνει και αυτή επίδομα τρίτεκνου! Δείτε το έγγραφο - φωτιά που αποκαλύπτει το planet-greece....




Η κυρία Χριστίνα Χριστοφάκη, όπως μπορείτε να διαβάσετε στο έγγραφο ντοκουμέντο, λαμβάνει ως μία πτωχή πλην τίμια εργαζομενη γυναίκα, με μεγάλες ανάγκες, το επίδομα τριτέκνου! Σύμφωνα, λοιπόν, με το έγγραφο ντοκουμέντο που αποκαλύπτουμε, η κυρία Χριστοφάκη εισέπραξε τη χρονιά που μας πέρασε από τον ΟΓΑ  το ποσό των 2.145 ευρώ ως επίδομα τριτέκνου! Δείτε το έγγραφο ντοκουμέντο:



Μήπως κύριε Πάγκαλε πρέπει να βγείτε να δώσετε εξηγήσεις; Τις αναμένουμε με ΠΟΛΥ μεγάλο ενδιαφέρον. 

planet

1 σχόλιο:

ΑΔΗΣ είπε...

"Καλλύτερα να πεινάει το
στομάχι σου παρά το μάτι σου"
Του παππού μου.

(Αυτός στην φωτογραφία, ο μαϊκλ τζάκσον είναι;)