ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.9.11

Ριχνουν δολάρια από το ελικόπτερο

Συντονισμένη κίνηση πέντε κεντρικών τραπεζών για να σταθεροποιηθεί το τραπεζικό σύστημα
Συντονισμένη δράση αναλαμβάνουν πέντε κεντρικές τράπεζες παρέχοντας ρευστότητα στις τράπεζες σε δολαρια στο πλαίσιο προσπάθειας για θωράκιση της ανάπτυξης της παγκόσμιας οικονομίας και αντιμετώπιση των πιστωτικών προβλημάτων που προκαλεί η δημοσιονομική κρίση. Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα σε συνεργασία με τη Fed, τη Bank of Japan, την Κεντρική Τράπεζα της Ελβετίας και της Αγγλίας ανακοίνωσαν ότι θα ρίξουν στο τραπεζικό σύστημα δολάρια από τα αποθεματικά τους μέσω προγραμμάτων βραχυχρόνιας ρευστότητας με εγγυήσεις ομόλογα. Παράληλλα οι ΗΠΑ με αυτό τον τρόπο επιτυγχάννουν την άμεση αποδυνάμωση του δολαρίου το οποίο είχε αρχίσει να ενισχύεται λόγω των προβλημάτων στην Ευρωζώνη. Αμεση ήταν η αντίδραση των αγορών με το δολάριο να υποχωρεί από το 1,33/€ στο 1,39£ σε λίγη ώρα.
Οι νέες πράξεις ενίσχυσης της δολαριακής ρευστότητας έρχονται να προστεθούν στα εβδομαδιαία swap δολαρίου της ΕΚΤ.
Οι πράξεις παροχής ρευστότητας θα διενεργηθούν με τη μορφή συμφωνιών επαναγοράς σταθερού επιτοκίου, ανοικτές σε όλους, με την παροχή επιλέξιμων εγγυήσεων.
Οι ημερομηνίες των πράξεων είναι η 12η Οκτωβρίου, η 9η Νοεμβρίου και η 7η Δεκεμβρίου.
Τον τελευταίο καιρό η Federal Reserve ανησυχούσε ότι η ευρωπαϊκή κρίση θα μεταφερθεί στο αμερικανικό τραπεζικό σύστημα, μέσω των υποκαταστημάτων των μεγάλων ευρωπαϊκών τραπεζών.
Η κίνηση αυτή δείχνει την κρισιμότητα της κατάστασης ενώ απαντά και στις απαιτήσεις των αγορών για την ανάληψη συντονισμένης δράσης προς την ίδαι κατεύθυνση παγκοσμίως.
Βέβαια η εξέλιξη αυτή δείχνει ότι οι πολιτικοί θα καθυστερήσουν να καταλήξουν σε συνολική λύση για την αντιμετώπιση της κρίσης χρέους που πλήττει κυρίως την Ευρώπη και εν συνεχεία τις ΗΠΑ.


sofokleousin.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: