ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.9.11

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ :ΟΙ ΔΙΠΛΟΘΕΣΙΤΕΣ ΚΑΙ Η ΕΛΙΤ ΤΩΝ ΚΟΛΛΗΤΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΙΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ!!!

Στο Κτηματολογιο ξεκινησαν οι απολυσεις στο δημοσιο.2Ο υπαλληλοι αοριστου χρονου απολυθηκαν "σιωπηλα" ανοιγοντας το δρομο για τις απολυσεις των 50 χιλιαδων δημοσιων υπαλληλων που ερχονται τωρα. Να θυμησουμε οτι τις απολυσεις εκαναν οι παρακατω:
 
1.Αρβανιτης προεδρος του Κτηματολογιο ΑΕ-καθηγητης τοπογραφιας στο Πολυτεχνειο Θεσσαλονικης. Δηλαδη διπλοθεσιτης και κουμπαρος υφηπουργου.
2.Καρτελια η γενικη διευθυντρια. Είναι αποφοιτος λυκειου και παιρνει 6000 ευρω μισθο. Απο την αρχη που πηγε στο κτηματολογιο είχε συμφωνησει με την Μπιρμπιλη να απολυσει δημοσιους υπαλληλους, ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΦΙΛΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΕ ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Η ΚΑΡΤΕΛΙΑ ΕΙΧΕ ΕΜΠΕΙΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΕ ΕΙΔΗ ΥΓΙΗΝΗΣ (LOL).
3.Ελισαβετ Γκολφινοπουλου η οποια διοριστηκε την επομενη των εκλογων και εισηγηθηκε απολυσεις
4.Καλημερης-ο βαρωνος του κτηματολογιου. Διπλοθεσιτης επαιξε το βρωμικο ρολο του ΠΑΣΟΚΟΥ. Παλια ετρωγε και επι ΝΔ.
 
Oi Αnonymous ξαναχτυπούν και αυτή τη φορά το ελληνικό δημόσιο, αφού το Εθνικό Κτηματολόγιο δέχθηκε ηλεκτρονική επίθεση από την πασίγνωστη ομάδα «χακτιβιστών» του διαδικτύου.
Eτσι ελευθερα κυκλοφορουν στο internet διαφορα περιεργα για το κτηματολογιο.Να θυμησουμε οτι ο κυφηνας Ρακεντζης που εισηγηθηκε απολυσεις αυτα τα "περιεργα" δεν εδεηθηκε να τα δει.Με ανεση ομως εισηγηθηκε απολυσεις...Στους λόγους που η ίδια η ομάδα απέδωσε την επίθεση ήταν πρώτιστα η διαφθορά που χαρακτηρίζει το ίδιο το Κτηματολόγιο και τις πρακτικές του. Σύμφωνα με τους Anonymous, πολλάκις τα blogs και διάφορα μέσα ενημέρωσης είχαν μιλήσει ανοιχτά για τη ανηθικότητα με την οποία λάμβαναν χώρα διαφόρου είδους προσλήψεις, συμβόλαια και την αδιαφάνεια που χαρακτήριζε την κάθε κίνηση.
Η ίδια η δήλωση των χ-ακτιβιστών αναφέρει μεταξύ άλλων και τους διπλά μισθωμένους διευθυντές οι οποίοι κατέχουν και άλλες θέσεις στο Δημόσιο.
Η καταγγελία στοχεύει όλα τα παραπάνω, υπογραμμίζοντας πως για όλα πληρώνει στο τέλος ο λαός, μέσω της φορολογίας που τον έχει οδηγήσει στην πτώχευση.
Οι Ανώνυμοι, που τονίζουν ότι δεν αλλοίωσαν οποιοδήποτε στοιχείο, καταγγέλλουν ευθέως τον Υπουργό Περιβάλλοντος Γ. Παπακωνσταντίνου ο οποίος δεν έχει λάβει κανένα μέτρο για να πατάξει τις πελατειακές σχέσεις και τη διαφθορά η οποία, σύμφωνα με τη δήλωση, διέπει και χαρακτηρίζει κάθε πλευρά του Κτηματολογίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: