ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.9.11

ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ! ....(ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΝΤΩΝΗ???????)

Η χώρα καταποντίστηκε και μάλιστα βίαια από τους χειρισμούς των επαγγελματιών πολιτικών που είχαν και έχουν αναγάγει το ψεύδος, την υποκρισία, την ρεμούλα σε καθημερινή πολιτική πράξη!!! (ορα ΒΕΝΙΖΕΛΟ πρόσφατα εδώ)
Δυστυχώς η αλήθεια είναι ότι και ο λαός δεν είναι άμοιρος ευθυνών αφού πάντα είχε καταλειφθεί από τα κομματικά πάθη που σίγουρα τον είχαν μυήσει οι πολιτικάντηδες της χώρας εκμεταλλευόμενοι το μεσογειακό ταπεραμέντο των πολιτών και τα κατάλοιπα της τουρκοκρατίας και των εντεύθεν πολιτικών αναταραχών του νεότερου ελληνικού κράτους.! Η ασέλγεια των πολιτικών στην χώρα βασίστηκε κατά κανόνα στην ανοχή και στον μεταπολιτευτικό οχαδερφισμό της ελληνικής κοινωνίας!!

Σήμερα , αν και ποτέ δεν είναι αργά καθόσον η ζωή και η κοινωνία κρατά πάντα εφεδρείες επιβίωσης και ελπίδας για να ανταπεξέλθει στις όποιες απαιτητές ανάγκες της , βρίσκεται εν μέσω μιας οικτρής διαπίστωσης ο μέσος έλληνας ακόμα και ο πιο αδαής και αδιάφορος πολιτικοκοινωνικά πολίτης.
Η διαπίστωση κοινή «οι πολιτικοί της χώρας Ελλαδιστάν κορόιδεψαν με τον πιο επαίσχυντο τρόπο την ίδια τους την ρίζα και κυβέρνησαν μια χώρα και έναν λαό δανειοδοτώντας την πολιτική ανεπάρκεια τους στο να διαχειριστούν  την χώρα και την ευημερία των πολιτών της» . Το χειρότερο δε είναι ότι οι ίδιοι που είχαν την δικαιοδοσία σύνταξης των νόμων της πολιτείας ή δεν τους εφάρμοζαν ή τους παρέκαμπταν επιδεικτικά προτάσσοντας την ακατανίκητη αλαζονεία τους !!!

Σήμερα το σταυροδρόμι που θέλουν να μας παρουσιάσουν είναι ανύπαρκτο!
 Ο ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΑΛΛΆ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΘΕΛΗΣΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!

ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΕΓΓΥΗΘΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΓΑΛΑΖΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΒΙΑΣΤΕΣ ΚΛΕΠΤΑΠΟΔΟΧΟΥΣ ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ ΣΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ !! ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΙΣΛΑΝΔΙΑ


ΣΣ:: ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΣ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ??????????????????? ΜΗΝ ΕΛΠΙΖΕΙΣ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΓΚΡΕΜΟΤΣΑΚΙΣΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ Η ΝΔ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑΣΣΕΣΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΕΝΑ "ΑΛΛΟ ΜΙΓΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ"...................... ΣΑΣ ΜΑΘΑΜΕ 
ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΓΑΛΑΖΙΟ ΕΝΔΕΔΥΜΕΝΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΕ ΓΑΛΑΖΙΑ ΡΟΜΠΑ!!!

εν διαστασει παρατηρητης

Δεν υπάρχουν σχόλια: