ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.9.11

Μαχαίρι €1 δισ. στους μισθούς στο Δημόσιο

Αμεση εφαρμογή του νέου μισθολογίου από τον Οκτώβριο
 Νέα μέτρα προσκόμμισε στην τηλεδιάσκεψη ο Γ. Παπανδρέου προκειμλενου να λάβει δημόσια στήριξη από την Αγκελα Μέρκελ και το Νικολά Σαρκοζί. Ηδη από τη μισθοδοσία του Οκτωβρίου η κυβέρνηση περικόπτει σημαντικά το μισθολογικό κόστος στο Δημόσιο μειώνοντας τα επιδόματα και καταργώντας κάποια από αυτά. Η αδυναμία εποίτευξης των Δημοσιονομικών στόχος και η εμμονή της τρόικας στα συθμφωνηθέντα παρά την ύφεση του 7% καθώς και η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί οδηγεί σε νέο μαχαίρι στο Δημόσιο και πλήγμα στην κατανάλωση. Η μείωση των μισθών στο Δημόσιο σε συνδυασμό με την αύξηση φόρων, την έκτκατη εισφορά στα ακίνητα και την αύξηση του ΦΠΑ στην εστίαση, έχουν ως αποτέλεσμα το δραστικό περιορισμό του διαθέσιμου εισοδήματος και συνεπώς των καταναλωτικών δαπανών, οδηγώντας σε νέο κύκλο βαθύτερης ύφεσης.
Δραματικές μειώσεις μισθών στο δημόσιο τομέα έως 40%, που θα τεθούν σε εφαρμογή άμεσα από τη μισθοδοσία του Οκτωβρίου, αλλά και καταργήσεις κοινωνικών επιδομάτων αποφάσισε χθες η κυβερνητική επιτροπή, στο πλαίσιο των ισχυρών πιέσεων που ασκεί η τρόικα για την αποτελεσματική και μόνιμη μείωση των κρατικών δαπανών.
Ταυτόχρονα το νομοσχέδιο για το μισθολόγιο που θα κατατεθεί στη Βουλή, στις 3 Οκτωβρίου, θα μπλοκάρει τυχόν αυξήσεις στις συντάξεις, που θα προκύψουν από τη διαμόρφωση των νέων βασικών μισθών, αλλάζοντας τον τρόπο υπολογισμού των συντάξιμων αποδοχών.
Με το ενιαίο μισθολόγιο επιτυγχάνεται μείωση της δαπάνης μέσω της κατάργησης περισσότερων από 50 επιδομάτων που καταβάλλονται σήμερα, με περισσότερο θιγόμενους τους υπαλλήλους των υπουργείων Οικονομικών και Ανάπτυξης, ΠΕΚΑ που λαμβάνουν επιδόματα πέραν του βασικού μισθού ίσα με το 40-50% του βασικού μισθού.
Σε επόμενη φάση, θα ακολουθήσει και μείωση των μισθών στις ΔΕΚΟ, οι οποίες θα συγκλίνουν με εκείνες του δημοσίου και αμφότερες με τις αποδοχές του ιδιωτικού τομέα, όπως προβλέπει ρητώς το επικαιροποιημένο μνημόνιο του περασμένου Ιουνίου. Το ύψος της εξοικονόμησης για το δημόσιο από το νέο μισθολόγιο, υπολογίζεται σε 1 δισ. ευρώ και είναι το ποσό που θα χάσουν αντίστοιχα οι δημόσιοι υπάλληλοι. 

sofokleousin.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: