ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.12.12

Έντονος προβληματισμός προς όλες τις κατευθύνσεις από τα όσα είπε στον Alpha 989 Βασιλική Θάνου Χριστοφίλου - Αρεοπαγίτης, Πρόεδρος της ΄Ενωσης Δικαστών και Εισαγγελέων

Στην εκπομπή με τον Σπύρο Χαριτάτο:
Βασιλική Θάνου, πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων  Για τις κινητοποιήσεις των δικαστικών:
«Κάπως έπρεπε να αντιδράσουμε. Δεν υπήρχε καμιά ανταπόκριση από την κυβέρνηση. Δεν μπορεί κάθε φορά (οι δικαστές) να φτάνουν στο υψηλότερο επίπεδο περικοπών» είπε η πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων Βασιλική Θάνου και πρόσθεσε ότι «οι δικαστές δεν αρνούνται να συμβάλλουν στην οικονομική κρίση. Άνθρωπος είναι κι ο δικαστής και ζητάει να του εξασφαλίσουν αξιοπρεπή διαβίωση.  Όλα αυτά τα πλήγματα θέτουν σε κίνδυνο τη δικαστική εξουσία».
 Παράλληλα, η κα Θάνου υποστήριξε ότι «τα δικαστήρια εξακολουθούν και λειτουργούν. Δεν υπήρξε ένα βήμα πίσω από την κυβέρνηση. Αυτό που ανακοινώθηκε ήταν για δημιουργία εντυπώσεων. Δεν έγινε καμιά παροχή».

Τέλος, η πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων δήλωσε ότι «ο υπουργός Δικαιοσύνης μας στήριξε εξ αρχής. Δεν υπάρχει κανένα παράπονο».
Για το χαράτσι της ΔΕΗ:
«Δεν μπορεί να λέει ο Υπουργός Οικονομικών  ότι αδιαφορεί για τις αποφάσεις των δικαστηρίων . Με τις ενέργειές της (η κυβέρνηση) θέτει σε κίνδυνο την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης», σχολίασε η κα Θάνου, αναφορικά με τις δηλώσεις - Στουρνάρα, για το χαράτσι μέσω ΔΕΗ.
Aκούστε ΕΔΩ το ηχητικό

Δεν υπάρχουν σχόλια: