ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.12.12

Λαυρεντιάδης: Φοβήθηκαν μη φύγει και του έβαλαν χειροπέδες

Λαυρεντιάδης: Φοβήθηκαν μη φύγει και του έβαλαν χειροπέδες
Θεωρούμενος προφανώς ως ύποπτος φυγής μετά την άσκηση ποινικής δίωξης εναντίον του για τα "θαλασσοδάνεια" της Proton Bank προς τις εταιρίες του, συνελήφθη ο επιχειρηματίας Λαυρέντης Λαυρεντιάδης. Η σύλληψη έγινε χωρίς να κληθεί σε απολογία, με ένταλμα σύλληψης της  ειδικής ανακρίτριας, Ιωάννας Χατζάκη, η οποία χειρίζεται την υπόθεση της Proton. Η δικαστής έκρινε πώς «υπάρχουν ενδείξεις ότι είναι ύποπτος φυγής», παρά το γεγονός ότι του έχει απαγορευθεί η έξοδος από τη χώρα. 
Ο επιχειρηματίας συνελήφθη από αστυνομικούς στο σπίτι του στη Βουλιαγμένη και εν συνεχεία οδηγήθηκε στην ασφάλεια. Τώρα ενδέχεται να κρατηθεί και εν συνεχεία να θεωρηθεί προφυλακιστέος.
Αξίζει να σημειωθεί ότι χθες το Πρωτοδικείο αποφάσισε τη συντηρητική κατάσχεση της περιουσίας του και άλλων 29 προσώπων μέχρι του ποσού των 8,8 εκατ. για την ίδια υπόθεση, μετά από προσφυγή μικρομετόχων της Proton Bank.
Ο κ. Λαυρεντιάδης  και άλλα 26 άτομα - εναντίον των οποίων έχει ασκηθεί επίσης δίωξη - κατηγορείται για:
- εγκληματική οργάνωση, 
- απάτη σε βάρος του δημοσίου με 1608/50 περί καταχραστών του δημοσίου κατ΄ επάγγελμα και κατά συνήθεια, 
- υπεξαίρεση με 108/50 για το σύνολο των επισφαλών δανείων (701 εκατ. ευρώ), 
- ξέπλυμα βρώμικου χρήματος 
- απιστία κακουργηματική από κοινού και κατʼ εξακολούθηση.
Η δίωξη αφορά τη χορήγηση  επισφαλών δανείων 701 εκ. ευρώ από την Proton προς εταιρείες του επιχειρηματία, την εποχή που ήταν πρόεδρος  ΔΣ της τράπεζας 


sofokleoysin

Δεν υπάρχουν σχόλια: