ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.12.12

Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα αποφάσισε η Κύπρος για τους οφειλέτες του Δημοσίου


(Φωτογραφία: Reuters
Copyright Reuters
Reuters content is the intellectual property of Reuters Limited. Any copying, republication or redistribution of Reuters content, including by caching, framing or similar means, is expressly prohibited without the prior written consent of Reuters. Reuters shall not be liable for any errors or delays in content, or for any actions taken in reliance thereon. Reuters, Reuters Logo and the Sphere Logo are trademarks and registered trademarks of the Reuters Group of companies around the world. For additional information on Reuters photographic services, please visit the web site at

http://pictures.reuters.com
)
Λευκωσία, Κύπρος
Απαγόρευση εξόδου από την Κύπρο θα επιβάλει από την ερχόμενη εβδομάδα η αστυνομία σε όσους έχουν οφειλές προς το Δημόσιο, ανεξαρτήτως ποσού.

Ο διευθυντής του αρμόδιου τμήματος της αστυνομίας δήλωσε ότι θα γίνεται έλεγχος στα αεροδρόμια και τα λιμάνια για να εντοπίζονται, με τη βοήθεια της τεχνολογίας, όσοι οφείλουν καθυστερημένο φόρο εισοδήματος, καθυστερημένες εισφορές στο Τμήμα Κοινωνικών Ασφαλίσεων και πρόστιμα.

Στόχος του μέτρου είναι να εισπραχθούν 135 εκατ. ευρώ που οφείλονται στο κράτος.

Δεν θα επιτρέπεται η έξοδος σε όποιον βρίσκεται στον κατάλογο οφειλετών προς το Δημόσιο, εκτός αν καταβάλει το ποσό που οφείλει στο κράτος. Για την εφαρμογή του μέτρου έχουν γίνει συνεννοήσεις με τα δικαστήρια για μονογραφή των ενταλμάτων πληρωμής.

Όπως καταγράφεται σε έκθεση της Γενικής Ελέγκτριας της Δημοκρατίας, χιλιάδες οφειλέτες προς το κράτος διαφεύγουν γιατί οι επιδότες ενταλμάτων αδυνατούν, όπως αναφέρουν, να τους εντοπίσουν.
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: