ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.12.12

ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΤΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ! ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ Η ΠΟΕ ΟΤΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ!

ΜΟΝΟΝ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ 
Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ!

Η αντίσταση των Ελλήνων σε βάρος της Κυβέρνησης των ολετήρων πρέπει να γενικευτεί. Μόνον με συνολική αντίσταση θα πέσει η κυβέρνηση του δωσιλογισμού και της υποτέλειας στους τοκογλύφους. Το φορολογικό νομοσχέδιο που οδηγεί στην αυτοκτονία περισσότερους Έλληνες, μαζί με το Μνημόνιο 3 που ψήφισαν οι βουλευτές της τριμερούς συγκυβέρνησης Σαμαρά, αλυσοδένουν την Πατρίδα και τον λαό στα δεσμά των δανειστών! 
Ήδη οι φαρμακοποιοί και οι υπάλληλοι των Δήμων, έχουν ξεκινήσει την αντίστασή τους, την οποία γενικεύουν.  Η άκαμπτη αντίσταση των κοινωνικών αυτών ομάδων και η αλληλεγγύη των Ελλήνων, μπορούν να οδηγήσουν στην πτώση  της κυβέρνησης. 

Η κυβέρνηση Σαμαρά το μόνο που επιδιώκει είναι να εφαρμόσει τις εντολές των τοκογλύφων (των εχθρών της χώρας δηλαδή) και να είναι αρεστή σε αυτούς! "Να ανακτήσουμε την αξιοπιστία μας" μυρικάζει αδιαλείπτως ο δωσίλογος Σαμαράς, αδιαφορώντας για το πόσο αξιόπιστος είναι προς τον λαό και τις δεσμεύσεις που ανέλαβε απέναντί του! Καταπατά το Σύνταγμα και παρακάμπτει το κοινοβούλιο, εκδίδοντας πράξεις νομοθετικού περιεχομένου που  αφανίζουν την μικρομεσαία τάξη! 
Ο διαλυμένος ΕΟΠΥΥ θέλει να οδηγήσει στην καταστροφή και τους φαρμακοποιούς. Προς αυτό τον σκοπό, η κυβέρνηση ζητεί την δημιουργία ατομικών συμβάσεων έτσι ώστε να κατακλέψει τους φαρμακοποιούς. Οι ατομικές συμβάσεις θα αφαιρέσουν το όπλο της συνολικής αντίστασης των φαρμακοποιών και θα δημιουργήσουν στην κυβέρνηση της προϋποθέσεις να κάνει τσάμπα ασφαλιστική πολιτική με τα λεφτά των φαρμακοποιών, όπως άλλωστε έκανε με τους οπτικούς τους οποίους είχε αιχμάλωτους με ατομικές συμβάσεις! 
Η κυβέρνηση, με πράξη νομοθετικού περιεχομένου οδηγεί σε αθρόες απολύσεις τους δημοτικούς υπαλλήλους. 
Οι δύο αυτοί φορείς, φαρμακοποιοί και εργαζόμενοι στους Δήμους, ανοίγουν το δρόμο της αντίστασης. Εάν κι εφόσον υπάρξει η ίδια συντονισμένη αντίσταση και από τους υπόλοιπους κλάδους, τότε ΝΑΙ, μπορεί ο Σαμαράς και η κυβέρνησή του να φύγουν με...ελικόπτερο!   


Δεν υπάρχουν σχόλια: