ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.12.12

Το χρονοδιάγραμμα των δόσεων της... δόσης

Σε τέσσερις δόσεις σπάει η επόμενη δόση προς την Ελλάδα, ενώ επίσης σε δόσεις θα δοθούν τα λεφτά για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, αλλά και για τα ληξιπρόθεσμα χρέη.

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, την επόμενη εβδομάδα έρχονται τα 34,3 δις ευρώ, από τα οποία τα 16 δις θα πάνε για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, τα 11,3 δις για την επαναγορά των ομολόγων και τα 7 δις για τις ανάγκες του προϋπολογισμού και την α’ φάση αποπληρωμής των ληξιπρόθεσμων οφειλών του δημοσίου.


Τον Ιανουάριο θα έρθει το δεύτερο πακέτο των 9,2 δις εκ των οποίων τα 7,2 θα πάνε για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών (+ 18 δις που δόθηκαν το καλοκαίρι) και άλλα 2 δις για τις ανάγκες του προϋπολογισμού, καθώς κλείνει τον Φεβρουάριο του 2013 και τότε θα πρέπει να καλυφθούν τα τελευταία κενά.

Τέλος, μέχρι το Μάρτιο θα δοθούν άλλες δυο δόσεις της... δόσης, ύψους 2,8 δις έκαστη, μια το Φεβρουάριο και μια τον πρώτο μήνα της άνοιξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: