ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.12.12

Reuters: Λείπουν 450 εκατ. ευρώ για την επαναγορά

Το πρόγραμμα επαναγοράς ελληνικών ομολόγων συγκέντρωσε προσφορές συνολικού ύψους 31,8 δισ. ευρώ, σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters. Πιο συγκεκριμένα αξιωματούχος της ευρωζώνης είπε ανώνυμα στο ....


πρακτορείο ότι η τιμή που πρέπει να πληρωθεί για αυτά τα ομόλογα δεν είναι αρκετή για τη μείωση του ελληνικού χρέους στο 124% του ΑΕΠ έως το 2020.

Η ίδια πηγή ανέφερε ότι η μέση τιμή για την αγορά ήταν 33,5 σεντς του ευρώ, ελαφρώς υψηλότερα απ’ ό,τι αναμενόταν αρχικά, γεγονός που σημαίνει ότι λείπουν περίπου 450 εκατ. ευρώ για την αγορά τους.

Παρόλα αυτά ο αξιωματούχος ανέφερε ότι το πρόγραμμα είναι σε θέση να μειώσει την αναλογία χρέους/ΑΕΠ κατά 9,5%, δηλαδή κάτω από τον στόχο του 11%. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι το χρέος ως αναλογία του ΑΕΠ θα πέσει περίπου στο 126,6% έως το 2020 δηλαδή υψηλότερα από τον στόχο μείωσης του χρέους στο 124% που αποδέχεται το ΔΝΤ.

Υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι των υπουργείων Οικονομικών της ευρωζώνης συζήτησαν τα αποτελέσματα του προγράμματος επαναγοράς σε τηλεδιάσκεψη νωρίτερα σήμερα.

Το πρακτορείο ειδήσεων εκτιμά ότι αν και οι προσφορές είναι λίγο κάτω από τις προσδοκίες ότι δεν χρειαστούν πολλά προκειμένου να κλείσει το κενό.

Οι υπουργοί Οικονομικών αναμένεται να συζητήσουν το θέμα σε τηλεδιάσκεψη αργότερα σήμερα, σύμφωνα με τις πηγές του Reuters.Ωστόσο δεν αναμένεται να εκδώσουν ανακοίνωση για το θέμα και προβλέπεται να συναντηθούν στις Βρυξέλλες το πρωί της Πέμπτης προκειμένου να συζητήσουν το πρόγραμμα επαναγοράς. 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: