ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.12.12

Αρσένης: Κίνδυνος για διάλυση των εθνικών στρατών και επαναχάραξη των συνόρων


“Συναγερμό” σήμανε ο πρώην ΥΕΘΑ Γεράσιμος Αρσένης, με την ζωντανή συνέντευξή του στο On Alert.  Ο κ. Αρσένης άφησε ανοιχτό τον κίνδυνο επιβολής επαναχάραξης συνόρων ακόμη και στα Βαλκάνια και στη χώρα μας, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι “πρέπει να ‘χουμε το νου μας”. 

Υποστήριξε ότι: 

“Είναι σαφές ότι οι σχεδιαστές της Nέας Tάξης Πραγμάτων στην περιοχή δεν θέλουν εθνικούς στρατούς. Θέλουν πολυμερείς οργανισμούς ασφάλειας, όπως το ΝΑΤΟ, και οι εθνικοί στρατοί να περιοριστούν σε δύο πράγματα: 

1. Στην εσωτερική ασφάλεια που δεν είναι δουλειά των Ενόπλων Δυνάμεων
2. Να τροφοδοτούν τις πολυεθνικές δυνάμεις σε αποστολές στη περιφέρεια. 

Δεν θέλουν Ένοπλες Δυνάμεις στην Ελλάδα. Θα ήταν ευχαριστημένοι μ΄ ένα στρατό 30.0000 κι εκεί το πάνε. Πρέπει να αντισταθούμε. Η Ελλάδα πρέπει να έχει αποτρεπτική δύναμη” 

“Δεν πρέπει να αφήσουμε την Τρόϊκα να αποδομήσει τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις. Βεβαίως μπορούν να γίνουν οικονομίες στις Ένοπλες Δυνάμεις. Δεν χρειάζονται διάλυση” 

”Δεν είναι τυχαίο ότι “οι Γερμανοί “γονάτισαν” τους δύο πιο “άτακτους παίκτες” της περιοχής τη Γιουγκοσλαβία και την Ελλάδα-Κύπρο, τον ελληνισμό, δηλαδή”. 

“Ο κ. Φούχτελ δεν κάνει εδώ τουρισμό, ούτε δημόσιες σχέσεις. Δεν ενδιαφέρονται οι Γερμανοί για την επιστροφή του χρέους. Μια μόνιμη επικυριαρχία επιδιώκουν στη περιοχή. Λειτουργούν επιχειρηματικά με την εσωτερική υποτίμηση που επιβάλλουν και με τη φθηνή εργασία θα έχουν δημιουργήσει ένα “παράδεισο” για τις γερμανικές επιχειρήσεις”. 

"Στη Θράκη κυβέρνηση είναι το προξενείο. Κίνδυνος να γίνει Κόσσοβο η Θράκη"... 

Σχόλιο: Ευχαριστούμε τον κύριο Αρσένη για την ενημέρωση όμως μάλλον αργά θυμήθηκε να μιλήσει... Τόσα χρόνια που το κόμμα του διέλυε τη χώρα, τις Ένοπλες Δυνάμεις και δούλευε υπόγεια για την παράδοση της Εθνικής μας κυριαρχίας πού ήταν; Αλήθεια, ο Αρσένης δεν ήταν ΥΕΘΑ επί Ιμίων; Καλά τα σκηνικά του δήθεν ενδιαφέροντος για την πατρίδα ξαφνικά, όπως και οι δήθεν μετάνοιες όμως τα συγχωροχάρτια μας έχουν τελειώσει από καιρό... 

Πηγή: ElNews 

Δεν υπάρχουν σχόλια: