ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.12.12

Η ομερτά της συγκυβέρνησης και πως θα υπάρξει ελπίδα για το αύριο



Του Θεοφάνη Θ. Γκατζή Οικονομολόγου-Διεθνολόγου                                                  

Μέλους του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας



Την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου ,όπως είναι γνωστό καταψηφίστηκε η πρόταση για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το πως οδηγηθήκαμε στο μνημόνιο από τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ! Έτσι ,άλλη μια προεκλογική εξαγγελία του πολιτικού ανήρ κ. Αντώνη Σαμαρά  αθετήθηκε! Εκτός αυτού έχουμε  μία ακόμα  συγκάλυψη ενός σκανδάλου από τα δύο κόμματα (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ) μετά τη συγκάλυψη των σκανδάλων του χρηματιστηρίου, των δομημένων ομολόγων, του Βατοπεδίου,  των εξοπλιστικών προγραμμάτων και της Siemens!!Να θυμίσουμε ότι έχει προηγηθεί η μη αξιοποίηση της λίστας Λαγκάρντ  για εντοπισμό τυχόν φοροφυγάδων ,που ήταν ξεχασμένη στο γραφείο του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ κ. Βενιζέλου. Συνεπώς, οδηγούμαστε στο συμπέρασμα ότι παρότι έχει ισοπεδωθεί τα τελευταία χρόνια από τη λαίλαπα των μέτρων ένα μεγάλο μέρος του  ελληνικού λαού  τα στελέχη των δύο πάλαι ποτέ κορυφαίων  κομμάτων της μεταπολίτευσης δεν αλλάζουν τακτική, συνεχίζουν να βουτάνε στο βούρκο  της αδιαφάνειας και διαφθοράς προκαλώντας αισθήματα απέχθειας και αγανάκτησης στους Έλληνες πολίτες!

Για να υπάρξει ελπίδα για το αύριο  πρέπει να  ανέλθουν στην εξουσία με δημοκρατικές διαδικασίες υγιείς άφθαρτες πατριωτικές πολιτικές δυνάμεις, που θα  εξετάσουν ενδελεχώς τα προηγούμενα σκάνδαλα, θα οδηγήσουν στη δικαιοσύνη τα άτομα ,που εμπλέκονται σε αυτά και σε περίπτωση ,που κριθεί  η ενοχή τους, εκτός από την ποινή της φυλάκισης επιβάλλεται να κατάσχεται  η ιδιωτική τους περιουσία !Επιπλέον ,είναι πρέπον να ερευνηθεί τo “ πόθεν έσχες” όλων των βουλευτών και των δημόσιων αξιωματούχων(π.χ. υπουργών, υφυπουργών, γενικών γραμματέων, ειδικών γραμματέων, προέδρων οργανισμών, δημάρχων) και των συγγενών τους  από το 1974 έως και σήμερα και σε περίπτωση, που διαπιστωθεί ότι η  κινητή και ακίνητη περιουσία τους  δε μπορεί να δικαιολογηθεί βάση των δηλωμένων κατά καιρούς εισοδημάτων τους να  επιβάλλεται δήμευση των περιουσιακών τους στοιχείων. Παράλληλα, για να γίνουν  πράξη τα παραπάνω είναι απαραίτητο να  αναθεωρηθεί  το Σύνταγμα ώστε να καταργηθεί η βουλευτική ασυλία και ο νόμος περί ευθύνης των υπουργών ,που προβλέπει  παραγραφές  ή εξάλειψη του αξιόποινου από ένα χρονικό διάστημα και μετά. Επί ευκαιρία, αυτόν το νόμο ακούγεται ότι θα επικαλεστεί ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Άκης Τσοχατζόπουλος για να αθωωθεί από το δικαστήριο για τα αδικήματα ,που τον βαραίνουν! Αν πραγματοποιηθούν όλα τα παραπάνω είναι βέβαιο ότι θα αποκατασταθεί το αίσθημα εμπιστοσύνης του λαού προς τους πολιτικούς, που τα τελευταία χρόνια έχει πληγεί συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός  κοινού μετώπου πολιτικής εξουσίας και λαού ώστε  να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά  η κρίση, που ταλανίζει την πατρίδα μας.







facebook:Theofanis Gkatzhs

Δεν υπάρχουν σχόλια: