ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.12.12

Σκάνδαλο Proton: Συνελήφθησαν Κολλίντζας, Αθανάσογλου και Σαραμάντης

Σκάνδαλο Proton: Συνελήφθησαν Κολλίντζας, Αθανάσογλου και Σαραμάντης
Κλίμα ίδιο με εκείνο της επιχείρησης "καθαρά χέρια" επιχειρείται να στηθεί γύρω από την υπόθεση Λαυρεντιάδη/Proton Bank με τις δικαστικές αρχές να διατάσσουν, με εντάλματα, τις συλλήψεις στελεχών που εμπλέκονται, θεωρώντας τους, ξαφνικά, ύποπτους φυγής. Σήμερα προσήχθησαν τρια ακόμη υψηλόβαθμα στελέχη, οι κ.κ. Αν. Αθανάσογλου, Τρ. Κολλίντζας, Δ. Σαραμαντής.  ενώ αναμένεται νέος κύκλος συλλήψεων για την υπόθεση ακόμα και εντός του Σαββατοκύριακου.
Ήδη έχει εκδοθεί ένταλμα για τη σύλληψη του Πέτρου Κυριακίδη, στενού συνεργάτη του Λ. Λαυρεντιάδη και ιδιοκτήτη του Flash 96. Από την υπόθεση αναμένεται να προκύψουν στοιχεία που θα εμπλέκουν και άλλους τραπεζικούς καθώς και την Τράπεζα της Ελλάδος. Το ερώτημα είναι σε πιο βαθμό θα πιέσει η δικαιοσύνη για την αποκάλυψη της αλήθειας...
Όπως όλα δείχνουν η δικαιοσύνη υλοποιεί σχέδιο στη βάση της κυβέρνησης για την εμπέδωση της "κάθαρσης" στις επιχειρήσεις, ξεκινώντας μάλιστα από τα "μεγάλα ψάρια", το κατά πόσο βέβαια ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης είναι ο "νονός" ή το εξιλαστήριο θύμα της υπόθεσης μένει να αποδειχθεί στη συνέχεια. Το σίγουρο είναι πως η κυβέρνηση θα επιχειρήσει να περάσει αυτή την υπόθεση στην κοινή γνώμη ως πολιτική βούληση για κάθαρση.
Ο επιχειρηματίας Λαυρέντης Λαυρεντιάδης συνελήφθη αιφνιδιαστηκά χθες στο σπίτι του στη Βουλιαγμένη,  αλλά μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό όπου και νοσηλεύεται φρουρούμενος. Το βράδυ συνελήφθησαν με την ίδια διαδικασία τρία υψηλόβαθμα  -πρώην- στελέχη της τράπεζας και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ενώ όλα δείχνουν πώς έπεται συνέχεια.

sofokleousin

Δεν υπάρχουν σχόλια: