ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.12.12

Υδρογονάνθρακες: Αξιοποίηση ή Εκχώρηση;

γράφει ο Σπύρος ΓΚΑΝΗΣ - 
ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΗ και ύποπτη θεωρείται η συντονισμένη προβολή από πλειάδα ΜΜΕ του θέματος της εκμετάλλευσης των ελληνικών κοιτασμάτων υδρογονανθράκων σε Αιγαίο, Ιόνιο και Κρητικό πέλαγος... Εν μέσω πτώχευσης και με το μεγαλύτερο μέρος της κοινωνίας, 3,5 εκατ. Έλληνες, να ζει κάτω από το όριο της φτώχειας είναι αν μη τι άλλο παρά διαστροφή και προκαλεί υποψίες ο συντονισμένος βομβαρδισμός του πολίτη για αξιοποίηση των ελληνικών κοιτασμάτων και πιθανότητα… συνολικών εσόδων 1 τρις € !
ΤΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ αναξιόπιστο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, με διαλυμένο τον κρατικό μηχανισμό, ανίκανο να αξιοποιήσει ακόμα και αυτές τις χρηματοδοτήσεις του ΕΣΠΑ(!) μου είναι αδιανόητο να διανοηθώ ότι θα εγγυηθεί την αξιοποίηση των κοιτασμάτων με ΕΘΝΙΚΑ ωφέλιμους όρους παρά μόνο με συνθήκες ΕΚΧΩΡΗΣΗΣ στους τοκογλύφους δανειστές.
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ του κοινωνικού ιστού με αλόγιστες περικοπές σε μισθούς, συντάξεις, παροχές και επιδόματα, το δικαίωμα στην εργασία, την υγεία και παιδεία που θυσιάστηκαν όλα στο βωμό ενός επονείδιστου χρέους, στη μοιρασιά μπήκε και ο αμύθητος εθνικός πλούτος του δημοσίου σε ακίνητα και ΔΕΚΟ. Η κοινωνία επωμίστηκε ήδη με τα τρία μνημόνια την υποχρέωση αποπληρωμής “χρέους” 360 δις € παράλληλα η συγκυβέρνηση ξεπουλά και τα “ασημικά” του κράτος με κατ’ εκτίμηση αξία πλέον των 200 δις €. 
Προς τι λοιπόν η πρεμούρα εκποίησης των κοιτασμάτων του ορυκτού μας πλούτου;
ΣΥΝΕΠΩΣ για λόγους εθνικού συμφέροντος και από ηθική υποχρέωση στις επόμενες γενιές θα πρέπει να αφαιρεθεί από την παρούσα αφερέγγυα διακυβέρνηση κάθε δυνατότητα διαπραγμάτευσης με τους δανειστές της αξιοποίησης των υδρογονανθράκων.
 
Ανικρυ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: