ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.12.12

Απίστευτη ανατροπή στην δημοσκόπηση της Public Issue! Δεύτερο κόμμα σε δημοφιλία οι ΑΝΕΛ, στα τάρταρα το ΠΑΣΟΚ!!

Προβάδισμα 4,5 ποσοστιαίων μονάδων διατηρεί ο ΣΥΡΙΖΑ έναντι της Νέας Δημοκρατίας, σύμφωνα με το Βαρόμετρο της Public Issue του Δεκεμβρίου για λογαριασμό του ΣΚΑΙ.
Ειδικότερα στην εκτίμηση της εκλογικής επιρροής, ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με ποσοστό 30,5% έναντι της ΝΔ η οποία συγκεντρώνει ποσοστό 26%. 
Τρίτο κόμμα προκύπτει η Χρυσή Αυγή με 10,5% ενώ ακολουθούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες (9%), το ΠΑΣΟΚ (8%), η ΔΗΜΑΡ (6,5%) και τελευταίο το ΚΚΕ με ποσοστό 5,5%.
Στην παράσταση νίκης, το 60% των ερωτηθέντων εκτιμά ότι τις εκλογές θα..... κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ και μόλις το 25% η ΝΔ.
Αρνητικοί εμφανίζονται οι περισσότεροι στο ενδεχόμενο διεξαγωγής πρόωρων εκλογών, με το 65% να απαντά ότι μάλλον δεν χρειάζονται και το 31% να είναι θετικό.
Καταλληλότερος για πρωθυπουργός παραμένει ο Αντώνης Σαμαράς με ποσοστό 40% έναντι του Αλέξη Τσίπρα ο οποίος συγκεντρώνει 27%.
Στην ερώτηση «ανεξάρτητα από τις κομματικές σας προτιμήσεις, πιστεύετε πως ο ΣΥΡΙΖΑ βαδίζει σε σωστή ή λάθος κατεύθυνση», το 56% απαντά σε λάθος και το 26% σε σωστή.
Σύμφωνα με το βαρόμετρο, το 35% των ερωτηθέντων πιστεύει πως η καλύτερη κυβέρνηση για τη χώρα είναι μία συγκυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ, το 23% τάσσεται υπέρ μιας κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ ενώ καμία απαντά το 37%.
Ως προς τη δημοτικότητα των πολιτικών αρχηγών, προηγείται ο Φώτης Κουβέλης με ποσοστό 49% και ακολουθούν ο Αλέξης Τσίπρας (44%), ο Πάνος Καμμένος και ο Αντώνης Σαμαράς με 40% ο καθένας, η Αλέκα Παπαρήγα (26%), ο Ευάγγελος Βενιζέλος (24%) και τέλος ο Νίκος Μιχαλολιάκος με ποσοστό 17%.
Τέλος όσον αφορά στη δημοτικότητα των πολιτικών κομμάτων, σημαντική άνοδο οκτώ ποσοστιαίων μονάδων σε σύγκριση με τον Νοέμβριο, καταγράφει το ΠΑΣΟΚ. Πιο αναλυτικά, πρώτο κόμμα είναι η ΔΗΜΑΡ με 45%, ακολουθούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 43%, ο ΣΥΡΙΖΑ με 41%, η ΝΔ με 35%, το ΚΚΕ με 27%, το ΠΑΣΟΚ με 21% και τέλος η Χρυσή Αυγή με 19%.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: